Η φετινή παρουσίαση της Apple θα είναι ελλιπής

Πρώτη φορά, εδώ και δέκα χρόνια, μια ηχηρή απουσία θα στιγματίσει την εμβληματική εκδήλωση.

Κάθε Σεπτέμβριο, εδώ και περίπου 10 χρόνια, όλος ο τεχνολογικός και όχι μόνο, κόσμος, περίμενε την εμβληματική εκδήλωση της Apple και φυσικά την παρουσίαση του πιο κερδοφόρου προϊόντος της, του καινούργιου μοντέλου iPhone.

Ωστόσο, από την πολυαναμενόμενη εκδήλωση αυτής της εβδομάδας, θα υπάρχει μία ηχηρή απουσία.

Όπως μεταδίδουν οι Financial Times, για πρώτη φορά σε σχεδόν μία δεκαετία, η εκδήλωση της αμερικανικής τεχνολογικής εταιρείας δεν θα έχει το πιο διάσημο και κερδοφόρο προϊόν της, αφού η κυκλοφορία του iPhone 5G θα γίνει τον Οκτώβριο, λόγω των αναταραχών που έφερε ο κορωνοϊός στην εφοδιαστική αλυσίδα.

Δημοσίευμα του CNBC επίσης αναφέρει ότι αν και η Apple συνήθως αποκαλύπτει τα νέα της iPhone κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης του Σεπτεμβρίου, φέτος αυτό μπορεί να συμβεί αργότερα.

Αντ’ αυτού, στην εκδήλωση «Time Flies» της Apple θα παρουσιαστούν αξεσουάρ, η έκτη εκδοχή του Apple Watch, ένα νέο iPad Air και πιθανόν τα over-the-ear ακουστικά AirPods Studio καθώς και τα AirTags, που βοηθούν στον εντοπισμό χαμένων αντικειμένων. Η εκδήλωση θα είναι ψηφιακή και θα γίνει την Τρίτη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ