Ανακοινώνονται νέα περιοριστικά μέτρα στην Αττική

Η αύξηση των κρουσμάτων προκάλεσε την αντίδραση της κυβέρνησης.

Article featured image
Article featured image

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος της Ελληνικής Κυβέρνησης, Στέλιος Πέτσας, ανέφερε πως καταρτίζεται κατάλογος με περιοριστικά μέτρα στην Αττική, από την επιδημιολογική επιτροπή,

Τα περιοριστικά μέτρα θα εφαρμοστούν σε περιοχές με μεγάλο ιικό φορτίο ανάμεσα στις οποίες και η Αττική, αποκάλυψε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Στέλιος Πέτσας κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Ο κ. Πέτσας είπε ότι υπάρχει μια γενικότερη έκρηξη κρουσμάτων και σε γειτονικές χώρες και αυτό δεν πρέπει να μας αφήνει αδιάφορους. Η ανακοίνωση των νέων μέτρων θα γίνει αύριο Τρίτη.

«Ο συνδυασμός της έκρηξης των κρουσμάτων διεθνώς και το γεγονός ότι ανοίγουμε τα σχολεία και θα έχουμε μεγαλύτερη κινητικότητα και θα έχουμε όπως φαίνεται αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο σε κάποιες περιοχές, για παράδειγμα στην Αττική και στην Πέλλα μας κάνει να είμαστε σε εγρήγορση και ο πρωθυπουργός έχει ζητήσει από την επιτροπή των ειδικών να συντάξουν μια λίστα μέτρων τα οποία θα κλιμακώνονται σε τοπικό ή σε γενικό επίπεδο αν χρειαστεί. Θα έχουμε τον κατάλογο σήμερα ή αύριο και τα μέτρα θα ανακοινωθούν αύριο», είπε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ