Σεξομολογήσεις #521: «Μετά που τόσα χρόνια, ακόμα νιώθω κάτι για τζείνη»

Ναι μεν είναι με άλλη γυναίκα, με την οποία, όπως λέει, ονειρεύεται… το μέλλον του, παρόλα αυτά φαίνεται πως ακόμα υπάρχει κάτι που τον κρατά στο παρελθόν και στον πρώτο του έρωτα. Το μόνο σίγουρο είναι πως η ιστορία του Βασίλη δεν άρεσε και πολύ στην Tipster!

Article featured image
Article featured image

* Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy.



Μετά που τόσα χρόνια, ακόμα νιώθω κάτι για τζείνη. Ok, μπορεί να μην επροχώρησα σε γάμο, αλλά είμαι με μια κοπέλα τα τελευταία 6 χρόνια. Και (νομίζω ότι) πάμε το σοβαρά. Περνώ καλά, κάμνω όνειρα για το μέλλον μας, ξέρω ότι θα είναι πολλά καλή μάμα για τα μωρά μας (αν κάμουμε), αλλά… Ξέρεις πώς είναι πάντα με τους πρώην ή τους ανεκπλήρωτους έρωτες. Και το θέμα είναι πως και η ίδια θεωρώ ότι το ίδιο νιώθει. Βλέπω το στο βλέμμα της, στα μηνύματά της, στα σχόλια κάτω που τις φωτογραφίες που ποστάρω. Τι να κάμω; Πώς να ξεχάσω τον πρώτο μου έρωτα;

Βασίλης.

Βασίλη μου… έκατσες πάνω! Άλλην αγαπάς και… σε άλλη πας να βάλεις στεφάνι! Μα τι θέλεις τζαι σηκώνεις τον σταυρό του ερωτικού σου μαρτυρίου έτσι άδικα; Δεν είχες ή έχεις τα αρ…δια να πεις της πρώην ότι την αγαπάς; Τι σε εμποδίζει; Γιατί την άφησες και γιατί τώρα κάνεις σχέδια με μια που δεν μπορείς καν να της πεις ότι την αγαπάς; Δηλαδή, διατηρείς 6 χρόνια σχέση με μια γυναίκα που απλά τη θωρείς ως κατάλληλη μάνα των παιδιών σου; Ως κατάλληλη γυναίκα στην καρδιά σου, ποια θωρείς; Σε ποιας θέλεις να χώνεσαι στην αγκάλη της; Ποιας το πρόσωπο έρχεται στον ύπνο σου και σε διεγείρει; Ποια είναι αγάπη σου, ο έρωτάς σου; Τούτης να βάλεις στεφάνι. Όι να μου ρωτάς να σου πως μήσιημου αν ξέρω πώς είναι με τους ανεκπλήρωτους έρωτες. Ανεκπλήρωτοι γίνονται… γιατί δεν τους κάναμε να συμβούν. Εσύ έκαμες την προσπάθεια να γίνει φάση; Οξά άφησές το να σε παρασύρει η απάθεια και η δειλία σου; Γίνεται να μου λαλείς ότι νιώθεις πως νιώθει τα ίδια με σένα τζαι σου τζαι καλά να κάθεσαι άπρακτος; Καλά να πάθεις! Αν δεν τη διεκδικήσεις θα σε εκδικηθεί η μοίρα. Κι απ’ ό,τι φαίνεται, εσύ προδιάγραψες την μοίρα σου σε μια σχέση βολέματος και ανυπαρξίας.

#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ