Σεξομολογήσεις #520: «Αυτοσαμποτάρω τον εαυτό μου στον έρωτα»

Είναι σε μια ηλικία που θέλει να κάνει παιδί και ίσως μια σοβαρή σχέση, αλλά δεν έβρισκε τον κατάλληλο. Τώρα που γνώρισε κάποιον, που μοιάζει να πληροί τις προδιαγραφές, βρίσκει συνεχώς αρνητικά και χτίζει τείχη για να αποφύγει τη δέσμευση ή έστω τη διαδικασία. Από τη μία θέλει να εμπιστευτεί το ένστικτό της, αλλά από την άλλη το ένστικτο αυτό είναι που μέχρι σήμερα την οδηγούσε σε λάθος επιλογές.

Article featured image
Article featured image

* Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy.


Όνομα εν θα σου πω, θα σου δώκω μόνο την ηλικία μου. 38 χρονών, με δουλειά καλή, δικό μου σπίτι, αλλά χωρίς σύντροφο. Εν το λέω για να κλαφτώ γιατί εκατέληξα πως, τόσα χρόνια έμεινα μόνη που επιλογή. Είχα περιστασιακές σχέσεις τζαι σεξ έκαμνα, αγαπώ το σεξ. Απλώς εν επροχώρησεν κάτι σε πιο σοβαρό. Όπως και να έχει, πρόσφατα κάποιοι φίλοι αποφασίσαν να με φέρουν σε επαφή με ένα παιδί κοντά στην ηλικία μου, επίσης single, ο οποίος είναι σε φάση σοβαρού δεσμού. Στη φάση που είμαι κι εγώ τωρά δηλαδή, κυρίως γιατί θέλω να κάμω ένα μωρό, τζαι νιώθω πως θέλω ένα σύντροφο που θα χτίσουμε κάτι όμορφο μεταξύ μας. Παρότι ήμουν προκατειλημμένη στην αρχή, εδέχτηκα να μιλήσουμε και όντως το πλάσμα φαίνεται πολλά αξιόλογο και σοβαρό. Εν εβρεθήκαμεν ακόμα, μόνο μηνύματα τζαι τηλέφωνο. Πού εν το πρόβλημα θα μου πεις τωρά; Σ’ εμένα. Νιώθω πως εν ταιρκάζουν τα χνώτα μας -τουλάχιστον ως τωρά- συνέχεια βρίσκω διάφορα αρνητικά που πιθανόν να με ενοχλήσουν αν και εφόσον είμαστε μαζί τζαι εν ξέρω γιατί το κάμνω τούτο στον εαυτό μου. Εν λες… τζαι αυτοσαμποτάρω το μέλλον μου. Σκέφτομαι πως μπορεί να εν το ένστικτό μου τζαι να με προειδοποιεί, αλλά τζαι που την άλλην ως τωρά το ένστικτό μου έκαμεν τα σιόνι.



Ε τζαι βέβαια αυτοσαμποτάρεσαι έτσι όπως τα μπλέκεις και τα χτίζεις μες στο νου σου. Όλα φαίνονται promising. Σου έφεραν μπροστά σου ένα παιδί που πληροί τις προϋποθέσεις να γίνει πατέρας των παιδιών σου, τζαι εσύ κακαουσκιάζεις το! Τι σημαίνει σκέφτεσαι διάφορα αρνητικά τζαι αηδίες! Αρέσκει μου που λαλείς ότι δεν ταιρκάζουν τα χνώτα σας, τη στιγμή που ούτε εβρεθήκετε έστω και μία φορά απόν κοντά να τον μυριστείς πιλέ μου. Μα νομίζεις ότι μόνο με τα μηνύματα συγκόφκεις ποιον έσιεις απέναντί σου; Δώστου μιαν ευκαιρία σιόρ! Πού εν το κόλλημά σου; Δεν λέω… Είμαι υπέρ του να εμπιστευόμαστε το ένστικτό μας. Αλλά, στη δική σου περίπτωση νομίζω εν τον φόο σου που εμπιστεύεσαι. Ξιφοήθου. Ξικόλλα. Ξιμαρίστου (που αγάπη, έρωτα, σεξ). Μην αφήνεις άλλο τον χρόνο να φέφκει μέσα που τα σιέρκα σου και τα χρόνια να σε βρίσκουν πάντα μόνη. Με λίγα λόγια… με τα ξανακάνεις σιόνι! Go for it.



#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ