Ο τραγικός τίτλος σε εξώφυλλο ελληνικής εφημερίδας που ασχολείται με θέματα Ολυμπιακού

«Έκλεισε τον “φάκελο της Κύπρου”», σκέφτηκε κάποιος να γράψει στο εξώφυλλο της εφημερίδας «Κόκκινος Πρωταθλητής», μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Ομόνοιας.

Article featured image
Article featured image

Να θυμίσουμε ότι «ο φάκελος της Κύπρου» αποτελεί μια ανοικτή πληγή 46 χρόνων, η οποία περιλαμβάνει μια μακάβρια λίστα με χιλιάδες νεκρούς, χιλιάδες πρόσφυγες, αγνοούμενους, εγκλωβισμένους, ως αποτέλεσμα μιας τεράστιας προδοσίας που άνοιξε τον δρόμο για την τουρκική εισβολή και την παράνομη κατοχή του μισού νησιού.

Το να κάνεις, λοιπόν, λογοπαίγνιο με τις συγκεκριμένες λέξεις και να λες στο εξώφυλλο ότι η ομάδα που υποστηρίζεις «έκλεισε τον "φάκελο της Κύπρου"», για να περιγράψεις απλώς μια νίκη σε ποδοσφαιρικό αγώνα, είναι τουλάχιστον επιπόλαιο και θλιβερό.

120078427_3715333581845312_3558723691694407074_n.jpg

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Πώς το έντονο φως κατά τη διάρκεια της νύχτα επηρεάζει τη λειτουργία της καρδιάς

Article featured image

Αν οι γονείς ζήσουν μέχρι τα 100, ισχύει το ίδιο και για τα παιδιά τους;

Article featured image

«Είμαι όλα όσα είμαι επειδή με αγαπήσατε»