Είμαστε όλοι ΑΕΛ Λεμεσού μόνο και μόνο για αυτό το βίντεο

Ένα τεράστιο μπράβο στους δημιουργούς του και όλους όσοι συμμετείχαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Είμαστε όλοι ΑΕΛ Λεμεσού μόνο και μόνο για αυτό το βίντεο

Ένα τεράστιο μπράβο στους δημιουργούς του και όλους όσοι συμμετείχαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Το σκηνικό εναλάσσεται ανάμεσα σε μια μια παραθαλάσσια αλάνα στη βιομηχανική περιοχή Καρνάγιο της Λεμεσού, όπου μικρά παιδιά παίζουν ποδόσφαιρο και σε μια παιδική χαρά όπου μια μητέρα με μαντήλα βιώνει διακρίσεις.

«Παρατηρώντας πως εξαπλώνεται το φαινόμενο της ρατσιστικής βίας και των διακρίσεων στην καθημερινότητά μας, η ΑΕΛ μαζί με το ΚΕΠΑΚΥ προχωρήσαμε στη δημιουργία ενός αντιρατσιστικού φιλμ με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση γύρω από το πολύπλευρο θέμα του ρατσισμού», σημειώνεται στο συνοδευτικό κείμενο ανάρτησης του κλιπ.

«Οι διακρίσεις κατά των συνανθρώπων μας είναι δυστυχώς μια πραγματικότητα που αντιμετωπίζουμε όχι μόνο μέσα στα γήπεδα όπου παίχτες γίνονται δέκτες λεκτικής ρατσιστικής βίας, αλλά και στην υπόλοιπη δημόσια ζωή μέσω συμπεριφορών κοινωνικού αποκλεισμού που υφίστανται συνάνθρωποι μας λόγω φυλετικής καταγωγής, θρησκευτικών ή πολιτικών πεποιθήσεων κτλ.

Για αυτό και στέλνουμε ένα ηχηρό μήνυμα απέναντι σε κάθε μορφή διακρίσεων και ρατσισμού, ότι μοναδικό μας όπλο είναι η αλληλεγγύη και η αποδοχή της κοινωνικής πολυμορφίας και διαφορετικότητας».

Το βίντεο που έγινε σε συνεργασία με τον δημοφιλή Κύπριο ράπερ JULIO και ανέβηκε στο youtube channel της ΑΕΛ, λειτουργεί ως μια ισχυρή δήλωση εναντίον της μισαλλοδοξίας, της απανθρωπιάς και του ρατσισμού.

Άκου παρακάτω το τραγούδι «ΑΚΟΥ | ΘΩΡΕ | ΝΙΩΣΕ» με το πολύ δυνατό μήνυμα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ