Όλοι φωτογραφίζουν τη «σκάλα της αγάπης»

Βρίσκεται σε χωριό της επαρχίας Λευκωσίας και όλο και περισσότερος κόσμος προσεγγίζει το σημείο για να τη φωτογραφίσει ή και να φωτογραφηθεί εκεί.

Article featured image
Article featured image

Κεντρική φωτογραφία: @ see_for_cyprus


Κάθε φορά που ένα σημείο ενδιαφέροντος εμφανίζεται στο Instagram, σε ποστ αλλά και σε stories, οι χρήστες ρωτάνε για αυτό, το ψάχνουν, το εντοπίζουν και ξεκινούν να το φωτογραφίζουν ασύστολα, καθιστώντας το εν τέλει ως το next big thing.

Κάτι τέτοιο συνέβη και στην περίπτωση της πολύχρωμης σκάλας στην κοινότητα Λυμπιών, στην επαρχία Λευκωσίας.

Η «σκάλα της αγάπης», όπως ονομάζεται, φτιάχτηκε με σκοπό να παρακινήσει κόσμο να ανέβει το συγκεκριμένο βουνό και να δώσει προσοχή σε σημεία του χωριού που για τους πλείστους περνούν απαρατήρητα.



Το χρώμα προέκυψε μόλις το προηγούμενο καλοκαίρι, με τις έντονες αποχρώσεις να μετατρέπουν μια γκρίζα και μονότονη σκάλα σε μια πανδαισία χρωμάτων. Η ομάδα, όπως γράψαμε σε σχετικό άρθρο στη CITY, αποτελείτο κατοίκους του χωριού που συμμετείχαν εξαιτίας της αγάπης για τον τόπο τους.

View this post on Instagram

#stairway

A post shared by Ioanna Christodoulou (@ioanna_christodoulou) on

View this post on Instagram

Αγαπη μου❤🙈

A post shared by andrea kattou (@andreakattou) on



Να πούμε, τέλος, πως η σκάλα της αγάπης δεν είναι το μοναδικό γεμάτο χρώμα αξιοθέατο στο χωριό. Δείτε μερικά χαρακτηριστικά παραδείγματα στις εικόνες της Παυλίνας Πλάτωνος.

View this post on Instagram

More παπουτσόσυκα...

A post shared by Pavlina Platonos (@pavlinaplatonos) on

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ