Η Εθνική Ελλάδος παρουσίασε τη νέα της στολή και οι καθαρόαιμοι Έλληνες του Twitter έπαθαν κρίση ταυτότητας

Τα χείλη σου με καιν, γιατί είσαι (μαύρο) μανεκέν.

Article featured image
Article featured image


Δύσκολες οι μέρες που περνάμε, δύσκολες και οι καιρικές συνθήκες με τον καύσωνα, δύσκολη και η ευρύτερη αβεβαιότητα. Γενικά, όλα του γάμου δύσκολα κι η νύφη γκαστρωμένη, όπως λέει και η λαϊκή θυμοσοφία.

Πώς αλλιώς να περιγράψεις το ξέσπασμα δεκάδων χρηστών του «ελληνικού» Twitter όταν είδαν την ανάρτηση της Εθνικής Ελλάδος για την παρουσίαση της νέας φανέλας της ομάδας. Μόνο καταγγελία στο δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων δεν έκαναν για προσπάθεια αλλοίωσης της ελληνικότητάς τους (μπορεί και να έκαναν) και αυτό γιατί ο γραφίστας που ετοίμασε τις εικόνες, εδώ να τονίσουμε πως πρόκειται καθαρά για προϊόν photoshop, επέλεξε σκουρόχρωμο δέρμα για τις κούκλες-μανεκέν αντί του κατάλευκου, ωχρού δέρματος που χαρακτηρίζει την ελληνική φυλή.

Μόλις αντίκρισαν το αποτέλεσμα στο Twitter, δηλαδή τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος σε μαύρο δέρμα, δεκάδες πατριώτες αντέδρασαν μαχητικά καταδικάζοντας το γεγονός, ενώ έκαναν λόγο για υπόγειες προσπάθειες ανθελληνισμού της χώρας, επιβολής του μαύρου θεού και άλλα τέτοια περίεργα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ