Θα γίνουν σήμερα στη Γαύδο καλλιστεία ανδρών με παρεό; [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Λέει, μάλιστα, ότι θα υπάρχει και χρηματικό έπαθλο.

Article featured image
Article featured image

Μια ανάρτηση στην ομάδα «Τα Νέα της Γαύδου» αναφέρει πως την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν στο νησί καλλιστεία για άνδρες με παρεό. Η αναβίωση του θεσμού, όπως αναφέρει η υποτιθέμενη ανακοίνωση, θα πραγματοποιηθεί στην παραλία του Σαρακήνικου, ενώ μάλιστα θα υπάρχει και χρηματικό έπαθλο!

Τη σχετική δημοσίευση συνοδεύει η παρακάτω φωτογραφία, καθώς και η εξής λεζάντα: «Καλλίγραμμοι και μη, όσοι πιστοί προσέλθετε».


gavdos2.jpg


Μάλιστα, στα σχόλια της δημοσίευσης υπάρχει άλλη μία φωτογραφία, η οποία δείχνει την διοργανώτρια να ετοιμάζει χειροποίητη ταμπέλα για την κριτική επιτροπή.


gavdos3.jpg


Επικοινωνώντας με κατοίκους της Γαύδου κάποια ΜΜΕ, πήραν την απάντηση ότι όλο αυτό είναι ένα αστείο. Για να γίνει ακόμη πιο πολύπλοκη η κατάσταση, όμως, κάποιοι άλλοι κάτοικοι ανταπαντούν ότι τα καλλιστεία θα γίνουν κανονικά αλλά σε πιο πριβέ κύκλο, διότι οι συμμετέχοντες είναι όλοι γνωστοί και φίλοι.

Όπως και να ‘χει, η όλη φάση έχει μεγάλη πλάκα, με όλο αυτό το μυστήριο να την καθιστά ακόμα πιο ενδιαφέρουσα!Με πληροφορίες από Luben / AgonasKritis / Τα Νέα της Γαύδου

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ