Ποια είναι οι αλήθεια με τα stools σε κυπριακή τάξη

Η φωτογραφία κυκλοφορεί εδώ και μερικές ημέρες στα social media και όπως διαδίδεται, πρόκειται για τάξη σχολείου στη Λάρνακα.

Article featured image
Article featured image

Εν εξάλλω καταστάσει παρενέβη ο Πρόεδρος των Σχολικών Εφορειών, Ντίνος Έλληνας, σε τηλεοπτική εκπομπή, θέλοντας να σχολιάσει τη φωτογραφία που κυκλοφορεί εδώ και μερικές ημέρες από τάξη σχολείου στην Κύπρο που αντί για θρανία έχει στουλ για την τήρηση της κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Όπως ανέφερε ο κύριος Έλληνας «η φωτογραφία είναι φτιαχτεί και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα που έχουμε στα σχολεία μας», χαρακτηρίζοντάς την, μάλιστα «κακόβουλη ενέργεια».

Ο κος Έλληνας διευκρίνισε πως τέτοια σκηνικά παίζουν με τη νοημοσύνη της κοινής γνώμης, αφού είναι απίθανο το υπουργείου να προωθούσε την πολιτική των stool για να εργαστούν οι μαθητές, οι καθηγητές και οι δάσκαλοι. «Δεν καταλαβαίνω δηλαδή, αν οποιοσδήποτε με τη νοημοσύνη του, τη χαμηλή νοημοσύνη του, να κάτσει ο μαθητής σε αυτή την καρέκλα και σε αυτό το υποτιθέμενο θρανίο, αντιλαμβάνεστε ότι πρέπει να θεωρείται άνθρωπος με νοημοσύνη».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ