Γυναίκα βγήκε από την έξοδο κινδύνου αεροπλάνου και περπάτησε στο φτερό… επειδή ήταν ζέστη [βίντεο]

«Αυτή είναι η μαμά μας».

Article featured image
Article featured image

Μια γυναίκα και μητέρα δύο παιδιών περπάτησε στο φτερό ενός σταθμευμένου αεροπλάνου, στο Διεθνές Αεροδρόμιο Μπορίσπιλ του Κιέβου, ύστερα άνοιξε την έξοδο κινδύνου και μπήκε εκ νέου στην καμπίνα του, αφού παραπονέθηκε για τη ζέστη που επικρατούσε.

Επιβάτης του αεροσκάφους Boeing 737-86N των Διεθνών Ουκρανικών Αερογραμμών (UIA), που μόλις είχε προσγειωθεί, δήλωσε στη «Sun»:

«Το αεροσκάφος προσγειώθηκε και σχεδόν όλοι οι επιβάτες κατέβηκαν. Εκείνη περπάτησε σχεδόν από την ουρά του αεροπλάνου μέχρι την έξοδο κινδύνου, άνοιξε την πόρτα και βγήκε. Μέχρι τότε τα δύο παιδιά της ήταν έξω από το αεροπλάνο και στέκονταν ακριβώς δίπλα μου. Ήταν έκπληκτα και είπαν: "Αυτή είναι η μαμά μας"».



Οι αξιωματούχοι της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, της Υπηρεσίας Συνόρων, η Αστυνομία και οι υπεύθυνοι του Ιατρικού Κέντρου ενημερώθηκαν για το περιστατικό, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Ακόμα, το Διεθνές Αεροδρόμιο Μπορίσπιλ ενημέρωσε την αεροπορική εταιρεία, η οποία απαγόρευσε στη γυναίκα αυτή να πετάξει εκ νέου με κάποιο από τα αεροσκάφη της.

Σε σχετική ανακοίνωση, που επικαλείται η «Sun», η εταιρεία επισημαίνει:

«Ένας επιβάτης της πτήσης PS6212 Αττάλεια - Κίεβο άνοιξε παράνομα την έξοδο κινδύνου του αεροπλάνου αφού σταμάτησε κοντά στην πύλη 11 του τερματικού D και ανέβηκε στο φτερό του».

Η αεροπορική εταιρεία ζήτησε, επίσης, από τη γυναίκα να πληρώσει ένα μεγάλο πρόστιμο.

Οι έλεγχοι, πάντως, έδειξαν ότι η γυναίκα δεν ήταν υπό την επήρεια ουσιών κατά τη στιγμή του συμβάντος.


Πηγή: Sputnik

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ