Η ανάρτηση του Τζόκοβιτς αμέσως μετά που αποβλήθηκε επειδή χτύπησε επόπτρια με το μπαλάκι

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς χτύπησε κατά λάθος επόπτρια στο US Open.

Article featured image
Article featured image

Εκτός US Open το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης και φαβορί για το τουρνουά, Νόβακ Τζόκοβιτς.

Aποβλήθηκε από τον αγώνα και από το US Open στον 4ο γύρο o Νόβακ Τζόκοβιτς όταν χτύπησε με το μπαλάκι μια επόπτρια, ξαπλώνοντάς τη στο court.

tzokovits_-2-.jpg


Κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Πάμπλο Καρένο Μπούστα και πάνω στον εκνευρισμό του από το Break του αντιπάλου του στο 11ο Game, πηγαίνοντας στον πάγκο πέταξε με δύναμη το μπαλάκι, το οποίο ωστόσο χτύπησε κατά λάθος στον λαιμό την επόπτρια γραμμής.

Αμέσως μόλις το διαπίστωσε, το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης έτρεξε να τη βοηθήσει ενώ εκείνη έμοιαζε να πονά και να πνίγεται. Εξέφρασε δε, τη λύπη του ζητώντας συγγνώμη. Ωστόσο, ήταν αργά καθώς βάσει των κανόνων του τουρνουά έπρεπε να αποβληθεί.


Η ανάρτηση του Τζόκοβιτς στο Facebook - «Πρέπει να δουλέψω τη διαχείριση της απογοήτευσής μου»

«Όλη αυτή η κατάσταση με άδειασε συναισθηματικά. Ρώτησα για την επόπτρια και το τουρνουά με διαβεβαίωσε πως ευτυχώς είναι καλά. Λυπάμαι πολύ που της προκάλεσα τέτοιο στρες. Τόσο ακούσια. Τόσο λάθος. Δεν αποκαλύπτω το όνομά της επειδή σέβομαι την ιδιωτικότητά της. Όσον αφορά την αποβολή, πρέπει να δουλέψω στη διαχείριση της απογοήτευσής μου και να το πάρω αυτό σαν ένα μάθημα, για να εξελιχθώ ως παίκτης και ως άνθρωπος. Απολογούμαι από το US Open και σε όσους σχετίζονται με τη διοργάνωση για τη συμπεριφορά μου. Είμαι ευγνώμων στην ομάδα μου και στην οικογένειά μου, που είναι βράχοι στήριξης, αλλά και στους υποστηρικτές μου, που είναι πάντα εκεί για μένα. Σας ευχαριστώ και σας ζητώ συγγνώμη».

This whole situation has left me really sad and empty. I checked on the lines person and the tournament told me that...

Posted by Novak Djokovic on Sunday, 6 September 2020


Σημειώνεται πως αναμένεται η αφαίρεση όλων των βαθμών κατάταξης που κέρδισε ο Τζόκοβιτς στο εφετινό US Open όπως και το χρηματικό έπαθλο που κέρδισε μέχρι τον 4ο γύρο της διοργάνωσης. Επιπλέον, ο Σέρβος πρωταθλητής, θα τιμωρηθεί με χρηματικό πρόστιμο για την ενέργειά του, το ύψος του οποίου θα ανακοινωθεί άμεσα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ