Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν: Έρχονται νέα επεισόδια του «Sex and the City»

Το trailer που ανάρτησε η Sarah Jessica Parker και η «απουσία» του νέου κύκλου.

Article featured image
Article featured image

Παρότι οι φήμες κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό με πολλούς να αναφέρουν πως η δημοφιλής σειρά επιστρέφει για περιορισμένα επεισόδια, κανείς μέχρι σήμερα δεν είχε επιβεβαιώσει το γεγονός. Κανείς, μέχρι να το κάνει η πρωταγωνίστρια της σειράς και να δημιουργήσει ντελίριο ανάμεσα στους φαν τής σειράς.

Η ηθοποιός, ανέβασε πριν μερικές ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το trailer της νέας σεζόν, το οποίο δείχνει εικόνες από την πολύβουη Νέα Υόρκη όταν ξαφνικά βλέπουμε μία λευκή σελίδα από το laptop της Carry πάνω στην οποία γράφει «Και κάπως έτσι απλά… η ιστορία συνεχίζεται».

Στις 11 ώρες που βρίσκεται αναρτημένο το trailer στο Instagram έχει προβληθεί πάνω από 3,5 εκατομμύρια φορές με τα σχόλια να είναι χιλιάδες.

Η νέα σεζόν που θα προβληθεί στην πλατφόρμα HBO Max, θα είναι τοποθετημένη στο 2021 με τις τρείς από τις 4 πρωταγωνίστριες, Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon και Kristin Davis να ζουν και να σχολιάζουν τη Νέα Υόρκη όπως έχει διαμορφωθεί σήμερα.

Ηχηρή η απουσία της Kim Cattrall η οποία δήλωσε επανειλημμένα πως δεν θα την ενδιέφερε μία επαναφορά της σειράς.

Η νέα, θεωρητικά 7η σεζόν της σειράς θα περιλαμβάνει 10 μισάωρα επεισόδια και είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει γυρίσματα προς τα τέλη της Άνοιξης του 2021, στη Νέα Υόρκη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ