Ακόμη ένα μεγάλο χτύπημα για τον Donald Trump

Έχασε τις εκλογές, χάνει τη Μελάνια, μάλλον θα παραπεμφθεί ξανά σε δίκη και τώρα αυτό.

Article featured image
Article featured image

Απανωτά και αλλεπάλληλα τα χτυπήματα για τον τέως Πρόεδρο των ΗΠΑ, Donald Trump, καθώς έπειτα από όσα έγιναν εντός του Καπιτωλίου από τους οπαδούς του –όσο και αν το αρνείται, ήταν οπαδοί του- οι αντιδράσεις ήταν αλυσιδωτές και όλες εναντίον του.

Το νέο χτύπημα, αυτή τη φορά, έρχεται από το χώρο του Hollywood, καθώς ένα νέο κίνημα που έχει ξεκινήσει online απαιτεί την αφαίρεση της θρυλικής –πλέον- σκηνής από την ταινία «Home Alone 2» της οποίας μεγάλο μέρος γυρίστηκε στο ξενοδοχείο του στη Νέα Υόρκη.

Όπως όλοι θυμόμαστε, σε μία σκηνή, μερικών δευτερόλεπτων, εμφανίζεται και ο Donald Trump ο οποίος ανταλλάζει μερικές ατάκες με τον πρωταγωνιστή, Μακόλεϊ Κάλκιν. Αυτή η σκηνή, λοιπόν, απαιτείται από πολλούς φαν της σειράς να αφαιρεθεί, ανάμεσα σε αυτούς και ο ίδιος ο πρωταγωνιστής της ταινίας, ο Μακόλεϊ Κάλκιν, ο οποίος πήρε ανοιχτά θέση εναντίον του Trump.

Θυμίζουμε ότι ο ηθοποιός Ματ Ντέιμον είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του πως ο Ντόναλντ Τραμπ μόνο αν έπαιρνε σαν αντάλλαγμα ένα μικρό ρόλο, έδινε άδεια για γυρίσματα στις εγκαταστάσεις του σε οποιαδήποτε ταινία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ