Το τέλος μιας (πολύ κακής) εποχής πλησιάζει

Φορτηγά, κούτες και συνεργεία καθαρισμού έξω από το Λευκό Οίκο «πακετάρουν» τον Τράμπ.

Article featured image
Article featured image

Βαρύ θα είναι το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου για το επιτελείο του Ντόναλντ Τραμπ, που αδειάζει τον Λευκό Οίκο από τα πράγματα του απερχόμενου προέδρου των ΗΠΑ, για να υποδεχτεί την ερχόμενη Τετάρτη 20 Ιανουαρίου το νέο ένοικό του, Τζο Μπάιντεν. Το τέλος μίας εποχής πλησιάζει.

Την προσεχή Τετάρτη θα γίνει η ορκωμοσία του Δημοκρατικού Τζο Μπάιντεν, ενώ ο Ντόναλντ Τραμπ δεν θα θα δώσει «το παρών» και θα σπάσει πρωτόκολλο και παράδοση.

trumb.jpg

trump3.jpg


Η 20η Ιανουαρίου απέχει μόλις πέντε ημέρες και η μετακόμιση στον Λευκό Οίκο ξεκίνησε. Φωτογραφίες δείχνουν τα φορτηγά να βρίσκονται στην είσοδο της προεδρικής οικίας και να φορτώνουν τα πρώτα πράγματα και όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, την δουλειά επωμίζεται το μόνιμο προσωπικό του Λευκού Οίκου, καθώς απαγορεύεται για λόγους ασφαλείας να αναλάβουν τις μετακομίσεις εταιρίες μεταφορών.

Μάλιστα, σύμφωνα με το δίκτυο NBC News οι κρατικές συμβάσεις και οι εντολές αγοράς δείχνουν ότι το πρόσθετο κόστος καθαρισμού ανέρχεται σχεδόν σε μισό εκατομμύριο δολάρια.


trump4.jpg


Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι ο Τζο Μπάιντεν θα μείνει στο Blair House το βράδυ πριν από τα εγκαίνια.


Πηγή: LIFO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ