Το «I’m with it», του Ν. Μεταξά, στο νούμερο 1 στη λίστα του Rolling Stone Magazine

Το τραγούδι έχει κατακτήσει την 1η θέση ανάμεσα στα 100 καλύτερα τραγούδια του 2020.

Article featured image
Article featured image

Ο δικός μας μουσικοσυνθέτης, παραγωγός και ερμηνευτής Νικόλας Μεταξάς, μαγεύει τη διεθνή κοινότητα των μουσικών φανς, ακόμα και εν καιρώ πανδημίας, κατακτώντας την πρώτη θέση καλύτερου τραγουδιού, με το τραγούδι του “I’m with it”, και κάνει τη μικρή μας Κύπρο παγκοσμίως γνωστή με το απίστευτο ταλέντο του στη σύνθεση, μουσική παραγωγή και ερμηνεία.

Μετά την τεράστια παγκόσμια επιτυχία του και τα εκατομμύρια likes στο spotify για το τραγούδι του “Be Real”, με τον διάσημο Σουηδό Rasmus Faber, κατορθώνει το ακατόρθωτο, μια διεθνή αναγνώριση μέσα στο χάος και τον εγκλεισμό της πανδημίας.

Το συγκεκριμένο άλμπουμ “I’m with it”, κυκλοφόρησε μέσα στο ξέσπασμα της πανδημίας και όπως έγραψε στο διεθνούς κύρους περιοδικό “Rolling Stone magazine India” ο διευθυντής του Tim Bernhardt: «Αυτό το φανταστικό τραγούδι, το οποίο κυκλοφόρησε μέσα στο ξέσπασμα της πανδημίας Covid 19, αποπνέει φως και θετικότητα και έφερε μια ανάσα καθαρού αέρα όταν όλοι είμασταν εγκλωβισμένοι μέσα στα σπίτια μας. Αυτό το τραγούδι αξίζει να γίνει παγκόσμια επιτυχία. Για μένα προσωπικά, το 2020, θα ήταν πολύ σκοτεινό εάν το “I’m With It” του Metaxa & Satin Jackets, δεν με βοηθούσε να ξεπεράσω τις δύσκολες μου στιγμές».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συγκεκριμένη λίστα, στο νούμερο 2, μετά τον Μεταξά, βρίσκεται η παγκοσμίως διάσημη τραγουδίστρια Dua Lipa και στα νούμερα 12 & 15, οι Selena Gomez και Kylie Minogue, αντίστοιχα. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον Νικόλα Μεταξά, ο οποίος καταφέρνει, αθόρυβα, να κάνει το όνειρο του για διεθνή καριέρα πραγματικότητα κάνοντας έτσι την πατρίδα του την Κύπρο περήφανη!

Μπορούμε να στηρίξουμε τον πολυτάλαντο Μεταξά, ακολουθώντας τον στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και απολαμβάνοντας τη μουσική του, σε μουσικές πλατφόρμες όπως το Spotify ( Metaxas).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ