Διαδικτυακά εργαστήρια για συναισθηματική στήριξη των παιδιών στην πανδημία

Δηλώστε συμμετοχή στη μέρα και ώρα που προτιμάτε.

Article featured image
Article featured image

Η ιδιαίτερη κατάσταση που βιώνουμε λόγω της πανδημίας μπορεί να μας προκαλεί διάφορα αρνητικά συναισθήματα και αυξημένη δυσκολία στη διαχείρισή τους. Ιδιαίτερα ευάλωτα στις συνθήκες αυτές είναι τα παιδιά, αφού βρίσκονται αντιμέτωπα με πρωτόγνωρες εμπειρίες που συχνά αδυνατούν να κατανοήσουν, αλλά παρ’ όλα αυτά επηρεάζονται σε σημαντικό βαθμό.

Στα εργαστήρια που διοργανώνουν τα Κέντρα Πληροφόρησης Νέων Κύπρου και το πρόγραμμα Ψυχοκοινωνικής Ενδυνάμωσης Νέων «Μικρή Άρκτος» του Οργανισμού Νεολαίας, θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε με ειδικό, τις ιδιαίτερες επιδράσεις που μπορεί να έχει στον ψυχισμό των παιδιών η πανδημία, και αντλώντας από τη δική μας πραγματικότητα να εργαστούμε σε δεξιότητες που θα μας βοηθήσουν ώστε να μπορέσουμε να τα στηρίξουμε καλύτερα.

Τα εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Zoom, με συντονίστρια τη Βάσω Θεοφάνους, Ψυχολόγο του προγράμματος Ψυχοκοινωνικής Ενδυνάμωσης Νέων «Μικρή Άρκτος» του ΟΝΕΚ.

Δηλώστε συμμετοχή στη μέρα και ώρα που προτιμάτε, όπως καταγράφονται πιο κάτω, για να λάβετε στο email σας τον σχετικό σύνδεσμο.

Ομάδα Α: 25/01/21 ωρα:17:00-18:30

Ομάδα Β: 25/01/21 ωρα:19:00-20:30

Ομάδα Γ: 27/01/21 ωρα:17:00-18:30

Ομάδα Δ: 27/01/21 ωρα:19:00-20:30

Εγγραφή στα εργαστήρια: https://bit.ly/39KMBpg

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ