Ένα νέο κυπριακό brand παροτρύνει τις γυναίκες να γίνουν μούσες, έμπνευση για τους άλλους

Το Unordinary Muse, όπως αναφέρουν στη CITY οι δημιουργοί του, είναι ένα online shop, φτιαγμένο με πολλή αγάπη, για κάθε ordinary και ταυτόχρονα un-ordinary γυναίκα.

Article featured image
Article featured image

«Κάθε μια από εμάς μπορεί και οφείλει να γίνεται μούσα, να γίνεται έμπνευση για τους άλλους μέσα από τη μοναδικότητά της», αναφέρουν οι δημιουργοί του.

«Το Unordinary Muse αγκαλιάζει και αναδεικνύει τη ξεχωριστή και πολυδιάστατη προσωπικότητα κάθε γυναίκας, μέσα από συλλογές προσεκτικά επιλεγμένων αξεσουάρ, faux bijoux και ασημένιων κοσμημάτων, που στόχο έχουν να δώσουν «εργαλεία» στη σύγχρονη γυναίκα για να εκφραστεί και να βγάλει προς τα έξω την προσωπικότητα και την εκάστοτε διάθεσή της».

Η συλλογή Θάλεια, ξεχωρίζει για τις απλές φόρμες και την αρχιτεκτονική δομή της και είναι μια ωδή στη σύγχρονη γυναίκα. Η Ευτέρπη, από την άλλη, λατρεύει τη μουσική και τα parties και αποτελεί πηγή έμπνευσης για την πιο glamorous συλλογή, η Ερατώ απευθύνεται σε γυναίκες που αγαπούν το modern chic ύφος και τέλος, η Κλειώ δηλώνει δυναμικά παρών με chunky αλυσίδες και ροκ διάθεση.

Μπορεί κάποιος να επισκεφτεί το online κατάστημα στο www.unordinarymuse.com ή να δει τις συλλογές μέσω των λογαριασμών σε facebook και Instagram.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ