Την εξομολόγηση της Ζέτας, ακολούθησε η ανάρτηση της Γερονικολού

Τι αναφέρει η ηθοποιός Κατερίνα Γερονικολού για την επί σκηνής συνεργασία της με το ίδιο άτομο πριν μερικά χρόνια.

Article featured image
Article featured image

Λίγο μετά που η Ζέτα Δούκα κατήγγειλε δημόσια τη βία που δέχτηκε από τον Γιώργο Κυμούλη, μια άλλη Ελληνίδα ηθοποιός έκανε τη δική της αποκάλυψη.


Αυτούσια η ανάρτηση πιο κάτω:

Γιατί τώρα;

Γιατί τώρα δε με νοιάζει τι θα πουν. Πείτε ότι θέλετε ελεύθερα! Γιατί τώρα νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Δεν είμαι τόσο μικρή για να φοβάμαι τον ίσκιο μου.Αλλά ούτε και τόσο μεγάλη για να μην κλαίω σαν μωρό όταν έρχονται όλα πάλι στο μυαλό μου.

Με φόβισες. Με τρόμαξες...

Με έκανες να μην πιστεύω σε μένα. Εσύ, που μου έδωσες τον ρόλο. Να βάζω στοιχήματα με τον εαυτό μου αν θα μπορώ να συνέλθω μετά τη «συνεργασία» μας.

Φοβόμουν κι εγώ να μιλήσω, γιατί κάποια στιγμή τα περιοδικά μας είχαν ονομάσει ζευγάρι και θα έλεγαν όλοι ότι αυτά είναι τα λόγια μιας «πικραμένης».

Πικραμένη βέβαια είμαι. Όχι από κάποια υποτιθέμενη σχέση μας. Ούτε από κάποιου είδους σεξουαλική παρενόχληση. Τίποτε από τα δύο δε συνέβησαν.

Πικραίνομαι που δεν κατονομάζουμε τον εργασιακό εκφοβισμό. Που αποθεώνουμε κακόβουλους θνητούς. Που επιτρέπουμε συμπεριφορές που πληγώνουν την αξιοπρέπειά μας. Την ψυχούλα μας.

Με καθαρή συνείδηση, σε συγχωρώ που με πλήγωσες. Αλλά όσο περνάει από το χέρι μου δε θα επιτρέψω να το ξανακάνεις εσύ ούτε κανείς άλλος.

@zetadouka , σε ευχαριστώ που μου έδωσες το θάρρος και μου έδειξες τον τρόπο. Μου θύμισες εικόνες που ήθελα να ξεχάσω. Μου έσφιξες την καρδιά. Λυπάμαι για όσα σου συνέβησαν... λυπάμαι και για μένα.

Ως εδώ όμως.

#nowisourtime #σοφίαμπεκατώρου

*Από την παράσταση «Δον Ζουάν, η επιστροφή»

{Σε παρακαλώ μην επιστρέψεις}


Τη δική του απάντηση στις κατηγορίες της Κατερίνας Γερονικολού για ψυχολογική βία έδωσε ο Γιώργος Κιμούλης, μιλώντας στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

«Δεν έχω να πω κάτι, εκτός του ότι με έχει θυμώσει αυτή η ιστορία και δε πρόκειται να την αφήσω έτσι, έχω δώσει εντολή για αγωγή και μήνυση. Όλοι οι άνθρωποι έχουν τσακωθεί και μαλώσει. Θέλω να πιστεύω ότι οι συνάδελφοι που τώρα θεωρούν ότι είναι υποχρεωμένοι να μιλήσουν στο γενικότερο κλίμα. Για την κυρία Γερονικολού δεν έχω να πω κάτι. Αν τρόμαξε παίζοντας μαζί μου ή στις πρόβες, τι να πω. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι», σχολίασε ο Γιώργος Κιμούλης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ