Τσεχία: Γυναίκα καθυστέρησε επίδοξο ληστή βενζινάδικου με έναν ιδιαίτερο τρόπο

Μέχρι να έρθει η αστυνομία και να τον συλλάβει αυτή τον πλησίασε και του πρόσφερε στοματικό σεξ.

Article featured image
Article featured image

Ο άνδρας, ένας 24χρονος Σέρβος, προσπαθούσε να ληστέψει ένα βενζινάδικο στα περίχωρα της Μπρατισλάβα το βράδυ της Τρίτης όπως αναφέρει η Daily Mail.

Ενώ προσπαθούσε να πάρει τα χρήματα από το χρηματοκιβώτιο, μια 36χρονη Τσέχα τον πλησίασε και άρχισε να του κάνει... στοματικό σεξ, προτού οι αστυνομικοί βρουν το ζευγάρι μισόγυμνο στο πάτωμα.

Το παράξενο αυτό περιστατικό ξεκίνησε με τον 24χρονο να εισβάλλει στο βενζινάδικο και να ζητά από τον υπάλληλο να δώσει τα χρήματα μέσα στο ταμείο. Μάλιστα, ο ληστής χτύπησε αρκετές φορές τον ταμία μέχρι να του δώσει τα χρήματα,

Στη συνέχεια πήγε στο πίσω γραφείο, όπου βρισκόταν ένα δεύτερο μέλος του προσωπικού, και ζήτησε να ανοίξουν το χρηματοκιβώτιο.

Ενώ άνοιγε το χρηματοκιβώτιο, ο πρώτος υπάλληλος έτρεξε έξω και κάλεσε την αστυνομία, η οποία έσπευσε στο βενζινάδικο.

Εν τω μεταξύ, μία... μυστηριώδης γυναίκα εμφανίστηκε και άρχισε να κάνει στοματικό σεξ στον άνδρα, καθυστερώντας τη διαφυγή του.

Στο μεταξύ, η αστυνομία εμφανίστηκε και κατάφερε να συλλάβει τον ύποπτο. Οι αστυνομικοί ανέφεραν ότι ο άντρας προέβαλε σθεναρή αντίσταση και ότι χρησιμοποιήθηκε βία εναντίον του.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, ακόμα δεν είναι σαφές πώς ο ληστής και η γυναίκα κατέληξαν σε αυτή την... κατάσταση, ενώ η έρευνα συνεχίζεται.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ