Μια ενδιαφέρουσα διάλεξη για την «9η Ιουλίου του 1821»

«Λάθη και παραλείψεις στην εμβληματική “9η Ιουλίου του Ι821” του Βασίλη Μιχαηλίδη και η ιαματική παρουσία της χειρόγραφης παράδοσης».

Article featured image
Article featured image

Η Ηχώ της Κύπρου 1821 – 2021 σε συνεργασία με τη Δήμαρχο Λευκόνοικου Ζήνα Λυσάνδρου σας προσκαλούν στη διάλεξη της σειράς Διαλέξεων για το 1821, με τίτλο «Λάθη και παραλείψεις στην εμβληματική “9η Ιουλίου του Ι821…” του Βασίλη Μιχαηλίδη και η ιαματική παρουσία της χειρόγραφης παράδοσης» με κεντρικό ομιλητή τον Δρα Κυριάκο Ιωάννου, μεταδιδακτορικό ερευνητή στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στις 24 Ιανουαρίου 2021 στις 11:00 π.μ. διαδικτυακά στο πλαίσιο των διαλέξεων για τα 200 χρόνια από την Εθνική Παλιγγενεσία που διοργανώνει η Ηχώ της Κύπρου 1821 – 2021 σε συνεργασία με σημαντικούς εθνικούς, κοινωνικούς και πολιτιστικούς φορείς της Κύπρου.

μιχαηλίδης.jpgΣκοπός των διαλέξεων είναι η ανάδειξη της συμβολής της Κύπρου στην Εθνική Παλιγγενεσία, ως αναπόσπαστο κομμάτι του Ελληνισμού, όσο και η ανάδειξη της επετείου των 200 ετών από την Επανάσταση του 1821, ως αφορμή για εθνική ανασυγκρότηση και επαναπροσδιορισμό της πορείας μας και της ιστορικής μας συνέχειας, καθώς και απότιση φόρου τιμής σε αυτούς που έχυσαν το αίμα τους στον βωμό της ελευθερίας του Έθνους.

- Για την επιτροπή μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ http://cyprusgreece2021.com/.

- Οι διαλέξεις απευθύνονται σε όλους. Κάθε διάλεξη θα έχει διάρκεια 30 – 45 λεπτά.

- Θα αποσταλούν πιστοποιητικά παρακολούθησης σε όσους και όσες παρακολουθήσουν τη διάλεξη.

Facebook Page: https://www.facebook.com/cyprusgreece2021

Instagram Page: https://www.instagram.com/cyprusgreece2021/

E-mail: info@cyprusgreece2021.com

*Δηλώσεις συμμετοχής στη Σειρά Διαλέξεων υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά, μέσω του ακόλουθου ειδικού συνδέσμου https://bit.ly/37ZfrTm.

*Facebook Event εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ