Κάποιος είχε τη φοβερή ιδέα να μετατρέψει το 2020 σε ένα διασκεδαστικό video game

Αν σου έχει λείψει ήδη το περσινό έτος, μπορείς αν θες να το ζήσεις ξανά, σε 8bit περιβάλλον!

Κάποιος είχε τη φοβερή ιδέα να μετατρέψει το 2020 σε ένα διασκεδαστικό video game

Αν σου έχει λείψει ήδη το περσινό έτος, μπορείς αν θες να το ζήσεις ξανά, σε 8bit περιβάλλον!

Article featured image
Article featured image

Μέσα στη δυστοπία που ζήσαμε το 2020, κάποιοι βρήκαν τον χρόνο να κάνουν όμορφα πράγματα. Ένας από αυτούς είναι και ο Max Garkavyy, ο οποίος μετέτρεψε την τραγική αυτή χρονιά σε ένα πραγματικά διασκεδαστικό video game.

Μέσα σε περίπου δέκα λεπτά ο gamer προσπαθεί, μεταξύ άλλων, να ξεφύγει από τις φλόγες που κατέστρεψαν αμέτρητα στρέμματα δάσους στην Αυστραλία -το 2020 έγινε και αυτό-, να αποφύγει τον κορωνοϊό και να παρακολουθήσει από πολύ κοντά την εκλογική κούρσα μεταξύ Ντόναλντ Τραμπ και Τζο Μπάιντεν.

Την τιμητική τους στο παιχνίδι έχουν τα εμβόλια, τα χαρτιά υγείας και το Tik Tok, ενώ σε ένα σημείο του μπορεί κανείς να δει και ένα υπέροχο γκράφιτι, αφιερωμένο στη μνήμη του Τζορτζ Φλόυντ. Μάλιστα, όταν περνάς από το συγκεκριμένο σημείο η μουσική σταματάει.


Quarantine-2020-Game-1024x576.png


Το 8-bit, side scroller game έχει πανέμορφα γραφικά και ωραία σκηνικά. Μπορεί να είναι ευχάριστο την ώρα που παίζεις, όμως λειτουργεί ως υπενθύμιση όσων περάσαμε και αυτών που έπονται - όποιος το τερματίσει θα καταλάβει!

Στο τέλος, ο Garkavyy ενημερώνει τον παίκτη ότι αυτό είναι το πρώτο του παιχνίδι και ότι το όνειρό του είναι να φτάσει σε ένα σημείο ώστε να αφήσει την πρωινή του δουλειά -γραφείου- και να ζει φτιάχνοντας games. Γι’ αυτό ζητάει τη συνεισφορά σου με ένα donation ανάλογα με την οικονομική σου δυνατότητα.


2020gamescreen_970.jpg

Cinemas-Closed-2020-Game-1024x576.png


Όλα δείχνουν ότι θα τα καταφέρει, αφού σύμφωνα με το happymag.tv έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 1.000 donations, με τα κέρδη από το παιχνίδι να έχουν φτάσει πριν από τρεις μέρες τα 34.000 δολάρια.

Καθόλου άσχημα για ένα μικρό indie game.

Αν θέλετε να δοκιμάσετε ξανά την τύχη σας στο 2020 λοιπόν, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε αυτό το link και να αρχίσετε το τρέξιμο.


2020-game.png

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ