Ο Βασίλης Τσιάρτας έγραψε ότι η φωτογραφία του Αντετοκούμπο αλλοιώνει τον εορτασμό των 200 χρόνων

Ο Βασίλης Τσιάρτας δεν είναι ρατσιστής, αλλά…

Article featured image
Article featured image

Ο Γιάννης βρίσκεται σε αφίσα της επιτροπής Greece 2021, ενώ σύμφωνα με τον απόλυτο Έλληνα Βασίλη Τσιάρτα θα έπρεπε εκεί να βρίσκεται κάποιος άλλος.


tsiartas1.jpg


«Σέβομαι και εκτιμώ την προσπάθεια που καταβάλει ο Αντετοκούμπο στο NBA και μπράβο του. Όμως στη φωτο που βλέπετε θα έπρεπε να ήταν κάποιο απ’ τα παιδιά του /87 στο μπάσκετ, του ‘04 στο ποδόσφαιρο, του ‘05 πάλι στο μπάσκετ ή κάποιος/α Ολυμπιονίκης», γράφει μεταξύ άλλων ο Τσιάρτας, αναφέροντας μάλιστα η επιτροπή προσπαθεί να αλλοιώσει τον εορτασμό των 200 χρόνων.


Αν και δεν εκπλησσόμαστε με τη νέα ανάρτηση, αφού ο Τσιάρτας έχει αποδείξει πολλές φορές πως και ρατιστής είναι και ομοφοβικός, εντούτοις οφείλουμε να ομολογήσουμε πως κάθε φορά ο ίδιος βρίσκει τον τρόπο να ξεπεράσει τον εαυτό του. Αυτή τη φορά μάλιστα χρησιμοποιεί και το απόλυτο κλισέ των ομοίων του, που δεν είναι άλλο από το «ναι μεν, αλλά…».

Αναφέρει επακριβώς στο νέο παραλήρημά του:

«Για άλλη μια φορά έρχεται αυτή η απαράδεκτη επιτροπή Greece 2021, να προσπαθήσει να αλλοιώσει τον εορτασμό των 200 χρόνων. Σέβομαι και εκτιμώ την προσπάθεια που καταβάλει ο Αντετοκούμπο στο NBA και μπράβο του. Όμως στη φωτο που βλέπετε θα έπρεπε να ήταν κάποιο απ’ τα παιδιά του /87 στο μπάσκετ, του ‘04 στο ποδόσφαιρο, του ‘05 πάλι στο μπάσκετ ή κάποιος/α Ολυμπιονίκης. Όσο και να θέλει αυτή η Επιτροπή και η τραγική Γιάννα, δε πρόκειται να αλλάξουν οι χρυσές στιγμές του Ελληνικού αθλητισμού. Αποδεικνύεται μεγάλο το λάθος της κυβέρνησης να της αναθέσει την ευθύνη αυτή. Προσωπικά αηδιάζω και μόνο που τη βλέπω. Κάποιος να της πει της κυρα Γιάννας ότι η ιστορία έχει γράψει και δεν ξαναγράφεται».

Για άλλη μια φορά έρχεται αυτή η απαράδεκτη επιτροπή Greece 2021, να προσπαθήσει να αλλοιώσει τον εορτασμό των 200...

Δημοσιεύτηκε από Vasilis Tsiartas στις Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου 2021

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ