Δύο Κύπριοι έκαναν, χθες βράδυ, το #TheVoiceGr να παραμιλά

Ένας παλιός γνώριμος βρέθηκε στο παιχνίδι, αλλά από μια διαφορετική θέση αυτήν τη φορά.

Article featured image
Article featured imageΠριν από περίπου πέντε χρόνια είχε βρεθεί στο σόου και μάλιστα είχε καταφέρει να φτάσει στη φάση των lives με την ομάδα του Σάκη Ρουβά. Ο παίκτης βρισκόταν αρχικά στην ομάδα του Πάνου Μουζουράκη, ωστόσο στη μάχη των Knock Out ο Σάκης Ρουβάς τον «έκλεψε».

Ο λόγος, για τον Κύπριο Χρήστο Θεοδώρου, ο οποίος είχε καταφέρει να περάσει στα live του «The Voice» ως μέλος της ομάδας του Σάκη Ρουβά και έφτασε πολύ κοντά στην τελική φάση του παιχνιδιού.Στο χθεσινό επεισόδιο, ο Χρήστος βρέθηκε και πάλι στο The Voice αλλά αυτήν τη φορά για να στηρίξει τον αδερφό του, Μάριο. Ο Πάνος Μουζουράκης τον αναγνώρισε αμέσως ενώ η έκπληξη των υπόλοιπων κριτών ήταν μεγάλη όταν τον είδαν μετά από τόσα χρόνια.
Ο Μάριος και ο Χρήστος έχουν σχεδόν είκοσι χρόνια διαφορά ηλικίας αλλά φαίνεται πως το ταλέντο «τρέχει στο αίμα τους», μιας και φωνές τους μοιάζουν πολύ.

Ο Μάριος κατάφερε να κάνει όλους τους κριτές να γυρίσουν και τελικά επέλεξε την ομάδα του Σάκη ακολουθώντας τα χνάρια του μεγάλου του αδερφού.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ