Το εκλεκτό μενού των εστιατορίων Paul στην πλατφόρμα της Wolt

Από τη βόρεια Γαλλία στην πόρτα του σπιτιού μας!

Article featured image
Article featured image



Ακόμη μια ποιοτική συνεργασία πρόσθεσε στο ενεργητικό της η εταιρεία Wolt, καλωσορίζοντας στην πλατφόρμα της τα εστιατόρια Paul που από το 1889 μέχρι και σήμερα γράφουν τη δική τους μεγάλη ιστορία στη γεύση. Όλα ξεκίνησαν από ένα μικρό αρτοποιείο στη Βόρειο Γαλλία, όπου η αγάπη για το καλό ψωμί αποτέλεσε τη μαγιά… για τη μεγάλη επιτυχία και εξέλιξη που ακολούθησε τα επόμενα χρόνια. Τα εστιατόρια Paul που πρεσβεύουν τη γαλλική art de vivre, μεταφέρουν εδώ και πολλά-πολλά χρόνια μέσω των εκλεκτών γεύσεων που προσφέρουν, την αγάπη τους για το καλό και θρεπτικό φαγητό, με την έντονη φινέτσα.

900x450-A.JPG



Η Wolt παραδίδει στον χώρο επιλογής του πελάτη τα λαχταριστά προγεύματα, τα αχνιστά ψωμάκια, τα ζεστά και κρύα ροφήματα, αλλά και τα εντυπωσιακά φαγητά και γλυκά που φτιάχνονται με μαεστρία στην κουζίνα των εστιατορίων Paul. Οι παραγγελίες ολοκληρώνονται με μόνο μερικά clicks στην ασφαλή και εύχρηστη πλατφόρμα της Wolt, όπου υπάρχουν φωτογραφίες αλλά και περιγραφές των προϊόντων. Ταυτόχρονα παρέχεται υπηρεσία live παρακολούθησης για τις παραγγελίες και δίνεται η επιλογή για πληρωμή με μετρητά ή κάρτα.


900x450-B.JPG



Η πλατφόρμα της Wolt συνεχώς ανανεώνεται, προσφέροντας νέες προτάσεις ούτως ώστε να καλύψει όλα τα γούστα και τις ανάγκες των καταναλωτών.

900x450-C.JPG

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ