Ντροπιαστικό βίντεο με δασκάλους να μαστιγώνουν μαθήτρια επειδή φέρεται να κατανάλωσε αλκοόλ

Το συμβάν έλαβε χώρα στη Νιγηρία με τις «ευλογίες» του πατέρα της νεαρής κοπέλας.

Article featured image
Article featured image

Κεντρική εικόνα από το BBC


Ένα σοκαριστικό βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας, στο οποίο φαίνεται πως δάσκαλοι χτυπούν με μαστίγιο νεαρή μαθήτρια από τη Νιγηρία, επειδή φέρεται να κατανάλωσε αλκοόλ.

Σύμφωνα με το BBC, ο ίδιός της ο πατέρας ζήτησε την «παραδειγματική» τιμωρία για το παιδί του, με τους δασκάλους να μην διστάζουν να την κακοποιούν μπροστά σε όλους.

Ο πατέρας του παιδιού είπε συγκεκριμένα πως ενέκρινε το μαστίγωμα καθώς «αναστατώθηκε» όταν είδε βίντεο με την κόρη του να πίνει αλκοόλ. Η μαθήτρια αρνείται τους ισχυρισμούς του πατέρα της, υποστηρίζοντας πως αυτή και οι τρεις συμμαθητές της δεν έπιναν αλκοόλ, αλλά έτρωγαν γιαούρτι.

Στο βίντεο η νεαρή διακρίνεται γονατισμένη, να σηκώνει τα χέρια της για να προστατευτεί από τα χτυπήματα, ενώ φαίνεται να τιμωρείται κι ένα άλλο αγόρι. Τα δύο παιδιά μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Οι εικόνες αυτές προκάλεσαν την οργή του κόσμου. Ο διευθυντής του σχολείου στην πολιτεία Κουάρα έχει τεθεί σε αναστολή, ενώ το σχολείο υπερασπίστηκε τους δασκάλους ισχυριζόμενο πως είχαν την έγκριση των γονιών και ότι η τιμωρία συνάδει με τον ισλαμικό νόμο.


Προειδοποίηση: Το βίντεο περιέχει σκηνές που μπορεί να ενοχλήσουν.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ