Ο Βαγγέλης Γέττος, η Αναστασία Δημητριάδου και ο Hugo Enrique Olivos παρουσιάζουν ένα πρωτότυπο πρότζεκτ

To group «Ιδαίον Project» προέκυψε μέσα από τη δημιουργική συνάντηση τριών μουσικών που προέρχονται από διαφορετικές μουσικές κουλτούρες.

Article featured image
Article featured image

Ο Βαγγέλης Γέττος, η Αναστασία Δημητριάδου και ο Hugo Enrique Olivos καταδύονται στο άχρονο σπήλαιο της κρητικής μουσικής και ανασύρουν πρωτότυπες συνθέσεις που εκκινούν από τα ηχοχρώματα της Μεσογείου και εκτείνονται μέχρι το prog rock, το stoner, το power metal, το flamenco και το funk.

Poster_png_final (2).pngΤα κομμάτια του group συνοδεύει ένα σπονδυλωτό storytelling σχετικά με τις αφορμές και τις περιστάσεις από τις οποίες ξεπήδησαν τα κομμάτια. Έτσι, μέσα από μία πηγαία ανάγκη επικοινωνίας με το κοινό, οι «Ιδαίον Project» βουτούν από ψηλά στην μουσική και φέρνουν στην επιφάνεια έναν πολυσύνθετο ορυκτό ήχο.

To group «Ιδαίον Project» προέκυψε μέσα από τη δημιουργική συνάντηση τριών μουσικών που προέρχονται από διαφορετικές μουσικές κουλτούρες. Ο Βαγγέλης Γέττος που φέρνει στο σχήμα τον αρχετυπικό ήχο του κρητικού λαούτου και τα τραγουδίσματά του, συναντά την Αναστασία Δημητριάδου που με τα ιδιαίτερα folk και rock φωνητικά της, τα πλήκτρα και τον αυλό προσδίδει στο εγχείρημα έναν υπερβατικό χαρακτήρα. Τον καινοτόμο ήχο του «Ιδαίον Project» σφραγίζει με τον μεταλλικό δυναμισμό και τα διαπεραστικά beats του o drummer Hugo Enrique Olivos.


INFO

Λευκωσία:
Αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» (Πύλη Αμμοχώστου, Λεωφόρος Αθηνάς, Λευκωσία 1017) στις 25, 26 & 27 Οκτωβρίου 2021, στις 20.30. Κρατήσεις: 96130158, FB event: εδώ

Λεμεσός: Καφενείο «Καφενείο Σουβενίρ», (Αθηνών 72, 3036, Λεμεσός) στις 23 Οκτωβρίου 2021, στις 20.30. Κρατήσεις: 99371496, FB event: εδώ

Απαραίτητη η προσκόμιση safe pass.

Υποστηρικτής (Λευκωσία):
Δήμος Λευκωσίας

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ