Τελικά υπάρχει κάτι ενδιαφέρον να κάνεις σε αυτήν τη χώρα;

Η digital εκπομπή «Together We Gο Gο» λέει ναι!

Article featured image
Article featured image



Η εκπομπή «Together we Go Go» δημιουργήθηκε για να εμπνεύσει τον κόσμο να δοκιμάζει συνεχώς καινούργια πράγματα, με τη βοήθεια πάντα, της τεχνολογίας. Σε κάθε επεισόδιο γνωστοί Κύπριοι λαμβάνουν μέρος σε fun και ενδιαφέρονται challenges. Τα challenges θέλουν να σε εμπνεύσουν να ζήσεις και εσύ τη ζωή σου στα άκρα κάνοντας εναλλακτικές δραστηριότητες που θα διευρύνουν τους ορίζοντές σου.


Η Στέλλα Ζαπίτη, η παρουσιάστρια της εκπομπής και founder της start-up «Activitygogo» είναι σίγουρο πως θα σε γεμίσει με ενέργεια και θα σε ωθήσει να βγεις (και εσύ) έξω από το comfort zone σου.



Αν μπορούμε να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο, μπορούμε να ανακαλύψουμε τη δύναμη μέσα μας.



Δοκιμάζοντας συνέχεια κάτι καινούργιο, μπορείς να ανακαλύψεις και τον πραγματικό σου εαυτό.


Η Στέλλα Ζαπίτη επιλέγει μοναδικά activities σε όλη την Κύπρο και καλεί τους καλεσμένους της να δοκιμάσουν νέες εμπειρίες, σπρώχνοντας τον εαυτό τους ακόμα πιο μπροστά και αποδεικνύοντας πως τεχνολογία και άνθρωποι μαζί, μπορούν να καταφέρουν τα πάντα.


Αν ακόμα πιστεύεις πως δεν υπάρχει κάτι ενδιαφέρον να κάνεις στο νησί μας, μια γεύση από το πρώτο επεισόδιο θα σε κάνει σίγουρα να αλλάξεις γνώμη. Η Χαριτίνη Ηλιάδου και η Δήμητρα Σιβρή μπαίνουν για λίγο σε… “μαγιό” ναυαγοσώστριας και διαγωνίζονται μαζί με τους εκπαιδευτές ναυαγοσωστικής Άννα Σοφοκλέους & Γιώργο Τζόρταν. Στόχος; Nα περάσουν καλά δοκιμάζοντας κάτι καινούργιο μέσω διάφορων fun δοκιμασιών παρατηρητικότητας, ταχύτητας, γνώσεων και φυσικά ναυαγοσωστικής διάσωσης. Τέλος, έρχονται να μας υπενθυμίσουν κάποια πολύ σημαντικά πράγματα σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.



Η εκπομπή παρουσιάζεται με την υποστήριξη της Cytamobile-Vodafone σε συνεργασία με την start-up Activitygogo.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ