Νέα συνεργασία ΚΕΑΝ Trading και γαλακτοβιομηχανίας ΚΟΥΡΟΥΣΙΗ

Η συνεργασία αφορά στη διαχείριση, διανομή, πώληση και προώθηση της σειράς γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων με την επωνυμία «ΚΟΥΡΟΥΣΙΗΣ».

Article featured image
Article featured image


Η εταιρεία ΚΕΑΝ Trading μαζί με την εταιρεία Ν.Θ ΚΟΥΡΟΥΣΙΗΣ ΛΤΔ βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη της συνεργασίας τους, που αφορά τη διαχείριση, διανομή, πώληση και προώθηση της σειράς γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων με την επωνυμία «ΚΟΥΡΟΥΣΙΗΣ».


Οι δύο εταιρείες κατέληξαν σε μια συμφωνία κοινής ωφελείας, έπειτα από ενδελεχή αξιολόγηση και μελέτη των νέων τάσεων της αγοράς και του επιχειρηματικού περιβάλλοντος στην Κύπρο, με στόχο την ανάπτυξη της γκάμας των προϊόντων ΚΟΥΡΟΥΣΙΗ σε ένα ευρύτερο δίκτυο διανομής, φέρνοντάς τα πιο κοντά στον Κύπριο καταναλωτή. Επιπλέον, μέσω της συμφωνίας αυτής, προβλέπεται η συμπλήρωση και ενίσχυση της γκάμας κρύων προϊόντων / Chilled Distribution της ΚΕΑΝ.


Kouroushis2.jpgΟ κ. Μάριος Κασάπης, Γενικός Διευθυντής της ΚΕΑΝ εξέφρασε τη χαρά και ικανοποίησή του για τη συνεργασία και δήλωσε «Βρισκόμαστε σε μια περίοδο εξέλιξης και αναπροσαρμογής, όπου οι συνεργασίες και η αλληλοϋποστήριξη μεταξύ κυπριακών εταιρειών είναι σημαντικές για την ανάπτυξη και την πρόοδό μας. Είμαστε σίγουροι πως η συνεργασία με την εταιρεία Ν.Θ. ΚΟΥΡΟΥΣΙΗΣ ΛΤΔ θα είναι ωφέλιμη και για τις δύο πλευρές, παρέχοντας στο καταναλωτικό κοινό μία σειρά ποιοτικών κυπριακών προϊόντων».


Ο κ. Κωστάκης Θεοφίλου, Διευθύνων Σύμβουλος της Ν. Θ. Κουρούσιης Λτδ εξέφρασε την ευαρέσκειά του για την επισφράγιση της νέας συνεργασίας και δήλωσε « Μετά από ουσιαστικές συζητήσεις και αντιλαμβανόμενοι τα νέα δεδομένα που δημιουργούνται στον τομέα των Κυπριακών Τυροκομικών και Γαλακτοκομικών Προϊόντων, ευελπιστούμε στην ανάλογη ανάπτυξή μας επιλέγοντας συνεργάτες με ανάλογη ιστορία και με το αντίστοιχο όραμα όσον αφορά τα κυπριακά προϊόντα. Είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι η συνεργασία με την ΚΕΑΝ Trading θα ωφελήσει και τα δυο μέρη στους στόχους τους, φέρνοντας παράλληλα μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων πιο κοντά στον Κύπριο καταναλωτή».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ