Ελάτε να γνωρίσουμε το City Unity College Nicosia

Ένα σύγχρονο, δυναμικό και πρωτοποριακό ακαδημαϊκό ίδρυμα που προσφέρει μια μοναδική φοιτητική εμπειρία.

Article featured image
Article featured image


To City Unity College Nicosia είναι ένα σχετικά νέο Κολέγιο που δραστηριοποιείται στην κυπριακή πρωτεύουσα από το 2014. Αποτελεί ένα σύγχρονο, δυναμικό και πρωτοποριακό ακαδημαϊκό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, εγγεγραμμένο στο Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας.


Στο City Unity λειτουργούν 2 Σχολές: η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων και η Σχολή Ξενοδοχειακών Σπουδών. Όλα τα προγράμματα είναι αξιολογημένα από τον Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης (ΔΙ.Π.Α.Ε.). Επιπλέον, προσφέρει διεθνώς αναγνωρισμένα πτυχία, με τη μέθοδο της δικαιόχρησης, του διακεκριμένου βρετανικού Πανεπιστημίου Cardiff Metropolitan University. Τα προγράμματα αυτά είναι επίσης πιστοποιημένα από τον Φορέα ΔΙ.Π.Α.Ε.


Μοναδική εμπειρία φοίτησης

Τοποθετημένο στο εκπαιδευτικό κέντρο της πόλης, το City Unity λειτουργεί σε τέσσερις υπερσύγχρονες και πλήρως εξοπλισμένες κτιριακές εγκαταστάσεις. Επίσης, προσφέρει μία ευρεία γκάμα διευκολύνσεων και υπηρεσιών μέριμνας για τους φοιτητές, εξασφαλίζοντας ένα ιδανικό μαθησιακό περιβάλλον και μια μοναδική φοιτητική εμπειρία. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του City Unity είναι το ανθρώπινο δυναμικό του. Η διδασκαλία αποτελεί πάντοτε το κύριο σημείο εστίασης του έργου του, ενώ η συντριπτική πλειοψηφία των καθηγητών του είναι κάτοχοι διδακτορικού, με πολυετή εμπειρία στο αντικείμενό τους.


Επιπρόσθετα, το City Unity κατέχει την πιστοποίηση ERASMUS CHARTER FOR HIGHER EDUCATION, δίνοντας στους σπουδαστές του ευκαιρίες κινητικότητας είτε για σπουδές είτε για πρακτική εξάσκηση σε ένα από τα εκπαιδευτικά ή μη εκπαιδευτικά Ιδρύματα, με τα οποία έχει συνάψει συμφωνίες.

31890831_943385572490009_2512756314283704320_n.jpg



Προγράμματα
Σπουδών


Certificate in Culinary Arts (1 Year)

Diploma in Culinary Arts (2 Years)

Domestic Personal Assistant Diploma (2 Years)

Diploma in Hospitality & Tourism Animation (2 Years)

Diploma in Retail & Merchandising Management (2 Years)

Diploma in Business Administration (2 Years)

BA in Business Administration (4 Years)

BA in International Hospitality & Tourism Management (4 Years)

MBA – Master of Business Administration (1 Year or 18 months) with specialization in:

- Human Resource Management

- Public Administration

- Customs and Excise Duties

-Hospitality Management

LLM International Business – Master of Laws (1 Year)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ