Στα χέρια της Αστυνομίας ο «πιο τρομακτικός εγκληματίας του κόσμου»

Ο άντρας που το πρόσωπό του είναι καλυμμένο με τατουάζ αποπειράθηκε -αυτήν τη φορά- να βιάσει μια γυναίκα, ενώ ο σύντροφός της κοιμόταν δίπλα της.

Article featured image
Article featured image


Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο «πιο τρομακτικός εγκληματίας του κόσμου», ο άντρας που έχει καλύψει το πρόσωπό του με τατουάζ.

Θεωρείται ο πιο τρομακτικός εγκληματίας του κόσμου και έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές τις Αρχές. Ο Μάικλ Κάμπελ από το Μιζούρι των ΗΠΑ συνελήφθη για μια ακόμα φορά από την αστυνομία.

Με τα χρόνια ο διάσημος κακοποιός υπέστη μια μεγάλη μεταμόρφωση, αφού κάλυψε όλο το πρόσωπό του με τατουάζ, τα οποία τον κάνουν ιδιαίτερα τρομακτικό. Μεταξύ άλλων, το πρόσωπο του Κάμπελ έχει μια πεντάλφα και τον αριθμό 88 στο πλαϊνό μέρος του κεφαλιού του.

kambell_3.jpg
Πριν καλύψει το πρόσωπό του με τατουάζ.


Έχει καταδικαστεί για παιδοφιλία και πρόσφατα συνελήφθη για απόπειρα βιασμού, αφού φέρεται να προσπάθησε να επιτεθεί σεξουαλικά σε μια γυναίκα, ενώ ο σύντροφός της κοιμόταν δίπλα της.

Αν κριθεί ένοχος, ο 46χρονος κακοποιός αντιμετωπίζει την ποινή της ισόβιας κάθειρξης. Ο Κάμπελ φαίνεται να προσπάθησε να κατεβάσει το παντελόνι της γυναίκας ενώ ο σύντροφός της κοιμόταν δίπλα της. Όταν ο τελευταίος ξύπνησε, έβγαλε από το σπίτι τον Κάμπελ που έφυγε με ένα ποδήλατο από την περιοχή.

Λίγο αργότερα η αστυνομία εντόπισε το χρυσό ποδήλατο με τον Κάμπελ, ο οποίος αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες περί απόπειρας βιασμού. Πέρυσι ο Κάμπελ είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση έξι μηνών για υλικές ζημιές και επιθέσεις. Δύο χρόνια πριν κατηγορήθηκε για επίθεση τρίτου βαθμού, καθώς φέρεται να επιτέθηκε σε άλλον άντρα χτυπώντας τον στο πρόσωπο.

michael-campbell.pngΤο 1995, όταν ήταν μόλις 20 ετών, ο Κάμπελ καταδικάστηκε για απόπειρα επίθεσης πρώτου βαθμού, αφού προσπάθησε να βιάσει ένα 14χρονο κορίτσι στο Ντένβερ του Κολοράντο. Μάλιστα, τότε του είχε απαγορευτεί να πλησιάζει μέρη που έπαιζαν μικρά παιδιά. Παρόλα αυτά, το 2011, ο Κάμπελ συνελήφθη επειδή βρισκόταν σε απόσταση 500 μέτρων από μια παιδική χαρά.

Μετά την τελευταία του σύλληψη, ο Κάμπελ κρατείται σε μια φυλακή της κομητείας του Μιζούρι με εγγύηση 100.000 δολαρίων.


Πηγή: gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ