Το Instagram «ξεκλειδώνει» αυτό το χαρακτηριστικό για όλους

Θα το βρείτε στα stories σας.

Article featured image
Article featured image


Το Instagram επεκτείνει την αλλαγή στην ανάρτηση των links στα stories. Αρχικά η εταιρεία ξεκίνησε να αντικαθιστά το γνωστό swipe-up με τα link αυτοκόλλητα το καλοκαίρι. Τη δυνατότητα ανάρτησης link έως τώρα την είχαν λογαριασμοί Instagram με πάνω από 10.000 followers. Πλέον αυτό το όριο καταργείται και κάθε account θα μπορεί να μοιράζεται στα Stories του links μέσω του link sticker.

Επιπλέον, τα αυτοκόλλητα με links θα επιτρέπουν στους viewers να απαντούν στο Story, κάτι που δεν ήταν εφικτό έως τώρα με το swipe-up.

Οι οδηγίες χρήσης είναι απλές. Απλώς ετοιμάστε το story όπως κάνατε έως τώρα και επιλέξτε το αυτοκόλλητο LINK για να προσθέσετε το URL που θέλετε. Τοποθετήστε το αυτοκόλλητο όπου θέλετε και κάντε tap σε αυτό, για να αλλάξετε χρώμα αν το επιθυμείτε. Αναρτήστε και όταν ο viewer πατήσει πάνω στο αυτοκόλλητο θα μεταφερθεί στη διεύθυνση που έχετε βάλει.

images-5.fit_lim.size_2000x.v1635347105.pngΤο Instagram προειδοποιεί όμως πως νέοι λογαριασμοί ή λογαριασμοί που μοιράζονται επανειλημμένα ρητορική μίσους ή παραπληροφόρηση ή άλλο περιεχόμενο που παραβιάζει τους κανόνες, δε θα έχουν πρόσβαση στο link αυτοκόλλητο.

Πηγή: Unboxholics

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ