Τι θα γίνονταν τα καψουροτράγουδα αν όλοι κάναμε ψυχοθεραπεία και είχαμε λυμένα τα θέματά μας;

Τα σκίτσα της Δήμητρας Αδαμοπούλου με στίχους (γνωστών) ελληνικών τραγουδιών, πριν και μετά την ψυχανάλυση, έχουν γίνει viral για όλους τους σωστούς λόγους.

Article featured image
Article featured image


Η illustrator, comic artist, ζωγράφος και δασκάλα εικαστικών, Δήμητρα Αδαμοπούλου, ξεκίνησε μια πολύ ωραία φάση στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook όπου φαντάζεται τους στίχους γνωστών, ελληνικών τραγουδιών πριν και μετά την ψυχανάλυση.

Αρχή έγινε με το τραγούδι/ύμνο, «Ποια Θυσία», της Άντζελας Δημητρίου. Στην αριστερή μεριά του (επικού) σκίτσου αναγράφονται τα λόγια πριν από την ψυχοθεραπεία, ενώ στη δεξιά μεριά είναι τα λόγια μετά την ψυχοθεραπεία.



Στη συνέχεια, σειρά πήρε ο επίσης ύμνος της αγαπημένης, Καίτης Γαρμπή, «Θα μελαγχολήσω», σε στίχους του Φοίβου.



Η αντίδραση της Καίτης Γαρμπή ήταν (για ακόμα μια φορά) εξαιρετική:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Viral βίντεο από τον “Batman” που εμφανίστηκε στην κορυφή της Όπερας του Σίδνεϊ

Article featured image

Η Ιρλανδία μποϊκοτάρει τον διαγωνισμό της Eurovision και το 2027

Article featured image

Ένα σπάνιο βίντεο με φάλαινα που πενθεί το μικρός της μετά τη γέννα