Η πρώην Μις Βρετανία πήρε διαζύγιο αλλά (μάλλον) δεν θα τα βάψει μαύρα

Μετά τον χωρισμό της, έγινε πλουσιότερη ακόμη και από τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Article featured image
Article featured image


Μια πρώην βασίλισσα ομορφιάς η οποία, μετά το διαζύγιό της, είναι πλουσιότερη ακόμη και από τη βασίλισσα Ελισάβετ. Πέραν τούτου, η Κίρστι Μπερταρέλι έγινε και η πλουσιότερη διαζευγμένη της Βρετανίας.

Το 50χρονο μοντέλο και τραγουδίστρια της ποπ χώρισε κρυφά από τον δισεκατομμυριούχο σύζυγό της, Ερνέστο, σύμφωνα με την Daily Mail, με την είδηση να αποτελεί μεγάλη έκπληξη για πολλούς, καθώς κανείς δεν γνώριζε ότι ο γάμος τους -ήταν παντρεμένοι εδώ και 21 χρόνια- αντιμετώπιζε προβλήματα.

«Με θλίψη σάς πληροφορώ ότι ο Ερνέστο και η Κίρστι Μπερταρέλι επιβεβαιώνουν τον χωρισμό τους», δήλωσε ο εκπρόσωπός τους στην Daily Mail. Το ζευγάρι, που έχει αποκτήσει τρία παιδιά, φέρεται να χώρισε φέτος, με το διαζύγιο να οριστικοποιείται το καλοκαίρι.

Οι Μπερταρέλι είχαν συμπεριληφθεί φέτος στη 14η θέση της λίστας των Sunday Times με τους πλουσιότερους ανθρώπους της Βρετανίας , με την περιουσία τους να εκτιμάται στα 9,2 δισεκατομμύρια λίρες –μεγαλύτερη από το ΑΕΠ πολλών χωρών, μεταξύ των οποίων οι Μπαχάμες, το Μπρουνέι και η Αρμενία. Πάντως, ο εκπρόσωπός τους επιμένει: «Η απόφαση ήταν κοινή και ο χωρισμός φιλικός».

44197033_2434537033239449_3270021810925600768_n.jpg



Ο διακανονισμός για το διαζύγιο

Το ζευγάρι αρνείται να αποκαλύψει το ύψος της διατροφής και της περιουσίας που πήρε η Κίρστι Μπερταρέλι μετά το διαζύγιο, αλλά σύμφωνα με την Daily Mail, η πρώην Μις Βρετανία συμφώνησε να αποδεχτεί έναν διακανονισμό ύψους 350 εκατομμυρίων λιρών. Αυτό την καθιστά την πλουσιότερη διαζευγμένη στη Βρετανία στη νομική ιστορία. Είναι χαρακτηριστικό ότι η προσωπική περιουσία της βασίλισσας εκτιμάται στα 365 εκατομμύρια λίρες περίπου.

Και τώρα, η Μπερταρέλι είναι πλέον πλουσιότερη από πολλούς σούπερ σταρ, όπως ο Μικ Τζάγκερ (με περιουσία 310 εκατομμύρια λίρες), ο Εντ Σίραν (220 εκατομμύρια λίρες) και η Αντέλ (140 εκατομμύρια λίρες).

Σύμφωνα με τον διακανονισμό, σημειώνει η Daily Mail, η ποπ τραγουδίστρια έλαβε επίσης ένα εντυπωσιακό μοντέρνο σπίτι στη λίμνη της Γενεύης στην Ελβετία, το οποίο αγοράστηκε φέτος έναντι 52 εκατομμυρίων λιρών. Κατέχει επίσης ένα σαλέ 8 εκατομμυρίων λιρών στο ελβετικό χειμερινό θέρετρο Γκστάαντ.

Η Μπερταρέλι είχε ως δικηγόρο της τη βαρόνη Σάκλετον, η οποία είχε εκπροσωπήσει επίσης τον πρίγκιπα Κάρολο αλλά και τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ στα διαζύγιά τους. Πάντως, η 50χρονη τραγουδίστρια είχε υπογράψει προγαμιαίο συμφωνητικό πριν παντρευτεί τον ιταλικής καταγωγής Μπερταρέλι το 2000.

Ένας από τους φίλους της δήλωσε στην Daily Mail: «Ο διακανονισμός ήταν πιο γενναιόδωρος από όσο έπρεπε. Δεν ήθελαν μια μακρά δικαστική μάχη στην Ελβετία και ο σύζυγός της ήθελε να αναγνωρίσει τη διάρκεια του γάμου τους».


Πηγή: iefimerida.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ