Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης εμβολιάστηκε με την τρίτη δόση [ΒΙΝΤΕΟ]

Διά (ελαφριάς) χειρός Χριστίνας Γιαννάκη.

Article featured image
Article featured image


Στο εμβολιαστικό κέντρο της κρατικής έκθεσης στη Λευκωσία έλαβε την 3η δόση του εμβολίου ο Πρόεδρος Αναστασιάδης. Προσερχόμενος στο εμβολιαστικό κέντρο κάλεσε όσους συμπολίτες μας δεν έχουν εμβολιαστεί να το πράξουν, αφού όπως είπε είναι και οι πιο ευάλωτοι να νοσήσουν. «Τα μέχρι σήμερα αποτελέσματα δείχνουν ότι η Κύπρος έχει υψηλό αριθμό εμβολιαστικής κάλυψης», είπε ο Πρόεδρος.

Κληθείς να απαντήσει για το ενδεχόμενο 3ης δόσης στον γενικό πληθυσμό τόνισε ότι η Πολιτεία θα ακούσει τις απόψεις των επιστημόνων. Παράλληλα ανέφερε ότι μας ενδιαφέρει να έχουμε ένα φθινόπωρο χωρίς προβλήματα.

Τον Πρόεδρο εμβολίασε η Χριστίνα Γιαννάκη η οποία.. «φημίζεται» για το ελαφρύ χέρι που έχει στον εμβολιασμό. Κατά τη διάρκεια του εμβολιασμού ο Πρόεδρος δεν κατάλαβε τίποτα όπως είπε και δεν πόνεσε καθόλου.



Ραντεβού για την τρίτη δόση

Από σήμερα, 8 Οκτωβρίου, πρόσβαση στην Πύλη Εμβολιασμού θα μπορούν να έχουν όσοι πολίτες είναι ηλικίας 70 ετών και άνω και έχουν παρέλθει έξι (6) μήνες από την ημερομηνία που έλαβαν τη 2η δόση του εμβολίου κατά της COVID-19. Τα ραντεβού θα διεκπεραιώνονται από τη Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου, και έπειτα.

Παράλληλα, από τη Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου, και κάθε Δευτέρα με Πέμπτη, από τις 8 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι, τα κέντρα εμβολιασμού ελεύθερης προσέλευσης (walk-in), θα εξυπηρετούν άτομα ηλικίας 70 ετών και άνω που επιθυμούν να εμβολιαστούν με την 3η δόση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ