Το (κυπριακό) Twitter σχολιάζει την «πεσμένη» Πύλη Ποδηλάτου

Άρον το ποδήλατόν σου και... περιπάτει!

Article featured image
Article featured image


Άλλη μια πύλη που δεν κατάφερε να «σταθεί στο ύψος της» ή έστω «να αρθεί στο ύψος των (ποδηλατικών) περιστάσεων», φέρνοντάς μας αναμνήσεις από το πρόσφατο παρελθόν όταν η Πύλη Εμβολιασμού δεν έλεγε να μείνει όρθια.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων η πτώση της Πύλης οφείλεται στο υπερβολικό, ταυτόχρονο ενδιαφέρον για υποβολή αιτήσεων για χορηγία ποδηλάτων, καθιστώντας αδύνατη την πρόσβαση του κοινού στην ηλεκτρονική Πύλη της ιστοσελίδας www.podilato.gov.cy. Ο αριθμός των ατόμων που επέδειξαν ενδιαφέρον για υποβολή αίτησης ήταν πολλαπλάσιος από τον αναμενόμενο, μάς ανέφερε το Υπουργείο, δηλώνοντας περαιτέρω ότι θα μάς ενημερώσει σε μεταγενέστερο στάδιο για τη νέα ημερομηνία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων.Από τη μια, το γεγονός της έντονης επιθυμίας για αγορά ποδηλάτου είναι ευχάριστο, αφού δείχνει τον ενθουσιασμό των Κυπρίων να αλλάξουν τις συνήθειές τους ώστε να γίνουν λίγο πιο φιλικές προς το περιβάλλον. Από την άλλη, βέβαια, αρκετός κόσμος ένιωσε να είναι «στο ίδιο έργο θεατής» και όχι άδικα βέβαια.

Δεκάδες χρήστες του Twitter, λοιπόν, εξέφρασαν την έντονη δυσαρέσκειά τους με ένα twist διακωμώδησης, αναλογιζόμενοι ταυτόχρονα τους λόγους που δεν μπορούμε να κρατήσουμε μια Πύλη όρθια. Όπως και να το δεις πάντως, ένα θέμα με τις (διάφορες) Πύλες το έχουμε εδώ στο νησί!


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ