Μέσα στο υπερπολυτελές γιοτ «Somnio»

39 διαμερίσματα, κάβα, beach club, εστιατόρια και μπαρ είναι μόνο μερικά από αυτά που θα δεις. [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Article featured image
Article featured image


Κεντρική φωτογραφία από Winch Design


Το θέαμα κόβει την ανάσα: ένα σούπερ γιοτ, ορισμός της πολυτέλειας που ακούει στο όνομα Somnio και προσφέρει τη δυνατότητα σε ζάμπλουτους να αποκτήσουν ένα από τα 39 χλιδάτα διαμερίσματά του με τιμές που ξεκινούν από τα 9,5 εκατ. ευρώ.

Somnio_Superyacht3.jpg


Somnio_Luttenberger4_city.jpg
ΦΩΤΟ: Winch Design



Το κόστους μισού δισ. ευρώ και μήκους 222 μέτρων Somnio, θα λειτουργεί ως «πολυτελές κρουαζιερόπλοιο» εξασφαλίζοντας στους ενοίκους του πρόσβαση σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους, σε μια κάβα με 10.000 φιάλες εκλεκτών κρασιών και αίθουσα γευσιγνωσίας, μια επιλογή από εστιατόρια και μπαρ, καθώς και ένα beach club με εγκαταστάσεις για θαλάσσια σπορ. Ένα σαλόνι στην πλώρη του πλοίου, εν τω μεταξύ, θα τους προσφέρει «εκπληκτική θέα» όταν θα ταξιδεύουν σε γραφικές περιοχές ή όταν το residence yacht θα μπαίνει σε κάποιο λιμάνι.

Somnio_Luttenberger5_city.jpg
ΦΩΤΟ: Winch Design



Αλλά εκείνο που εντυπωσιάζει ιδιαίτερα, πέρα από το εντυπωσιακό design του σκάφους, είναι το εσωτερικό των πολυτελέστατων διαμερισμάτων του στα έξι καταστρώματά του, όπως αποδεικνύουν και τα επίσημα concept της διακόσμησής τους, που δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Somnio_Luttenberger2_city.jpg
ΦΩΤΟ: Winch Design



Κάθε ένα από τα τεράστια διαμερίσματα του Somnio, θα είναι πλήρως προσαρμόσιμο στα γούστα του ιδιοκτήτη του και οι ιδέες αυτές δείχνουν μερικές από τις δυνατότητες – από πανέμορφα ξύλινα πατώματα, πολυελαίους κατά παραγγελία και διπλά κρεβάτια σε σχήμα κοχυλιού.

Somnio_Luttenberger3_city.jpg
ΦΩΤΟ: Winch Design



Το εμβαδόν τους ξεκινά από τα 182 τ.μ (148 τ.μ. εσωτερικός χώρος και 34 τ.μ. βεράντα) φθάνοντας τα 963 τ.μ. (602 οι εσωτερικοί χώροι και 361 στη βεράντα), με το μεγαλύτερο διαμέρισμα του σούπερ γιοτ να επεκτείνεται σχεδόν σε ολόκληρο το επάνω κατάστρωμα. Η τιμή εξαρτάται από το μέγεθος και το σημείο που βρίσκεται το διαμέρισμα, με αυτά που βρίσκονται ψηλότερα να είναι, φυσικά, και τα ακριβότερα.

Somnio_Winch1_city.jpg
ΦΩΤΟ: Winch Design



«Τα εξατομικευμένα χαρακτηριστικά και η διαρρύθμιση θα διαμορφωθούν από την επιλογή του ιδιοκτήτη, αλλά μπορεί να περιλαμβάνουν προσωπική κουζίνα, γυμναστήριο, βιβλιοθήκη, εσωτερικούς/εξωτερικούς χώρους τραπεζαρίας και ξεχωριστούς χώρους γκαρνταρόμπας και έναν τεράστιο χώρο καθιστικού με θέα 270 μοιρών», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Somnio_Winch4_city.jpg
ΦΩΤΟ: Winch Design



Οι ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων θα έχουν την ευκαιρία να αναθέσουν το δικό τους ατομικό σχέδιο είτε στη «Winch Design» με έδρα το Λονδίνο, είτε στην «Tillberg Design» ή την «Luttenberger Design» από τη Σουηδία. Θα συνεργαστούν με το αρχιτεκτονικό στούντιο που έχουν επιλέξει για έως και τρεις μήνες «για να αποφασίσουν πώς θα διαμορφωθούν τα δωμάτια και να επιλέξουν τα υλικά, τα έπιπλα, τον φωτισμό και τα έργα Τέχνης, διασφαλίζοντας μια πραγματικά εξατομικευμένη λύση». Τα στούντιο θα βοηθήσουν επίσης στην αναζήτηση υλικών καθημερινής χρήσης, όπως μαχαιροπίρουνα, πετσέτες και κλινοσκεπάσματα». Πέρα από τα τρία στούντιο οι ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων του Somnio μπορούν να φέρουν και τους δικούς τους διακοσμητές για να μετάσχουν στη διαδικασία.

Somnio_Winch5_city.jpg
ΦΩΤΟ: Winch Design



Το Somnio κατασκευάζεται από τα νορβηγικά ναυπηγεία «Vard» κι όταν ολοκληρωθεί η ναυπήγησή του το 2024, θα είναι το μεγαλύτερο σούπερ γιοτ στον κόσμο.

Somnio_Luttenberger1_city.jpg
ΦΩΤΟ: Winch Design



Οι υποψήφιοι ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων του Somnio θα μπορούν να αποκτήσουν ένα από αυτά μόνο μετά από ειδική πρόσκληση και η ταυτότητά τους θα παραμείνει επτασφράγιστο μυστικό.

TDoS_Somnio_city.jpg
ΦΩΤΟ: Winch Design



Somnio_Winch3_city.jpg
ΦΩΤΟ: Winch Design





Πηγή: iefimerida

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ