Το Netflix ετοίμασε την πιο dark χριστουγεννιάτικη σειρά που θα δεις φέτος

Λίγο πριν από την πρεμιέρα, έχει γίνει το talk of the internet.

Article featured image
Article featured image


Στο «Elves» μια οικογένεια προσπαθεί να επανασυνδεθεί πηγαίνοντας διακοπές Χριστουγέννων. Ωστόσο, τα πράγματα εξελίσσονται αλλιώς, όταν συναντούν κάποια περίεργα πλάσματα.

Σου αρέσουν οι χριστουγεννιάτικες σειρές, οι σειρές φαντασίας και τρόμου αλλά ποτέ δεν σκέφτηκες ότι θα μπορούσε να υπάρξει μια που να συνδύαζε και τα τρία;

Τότε μπορεί η νέα σειρά «Elves» του Netflix από τη Δανία να είναι αυτό που έψαχνες!



Τι θα δούμε στη χριστουγεννιάτικη σειρά

Το τρέιλερ ξεκινά με μια τετραμελή οικογένεια να είναι βόλτα με το αυτοκίνητο σε ένα απομακρυσμένο νησί όπου θα περάσουν μαζί τα Χριστούγεννα με την ελπίδα να επανασυνδεθούν.

Όταν φτάνουν, ανακαλύπτουν ότι την περιοχή δεν επισκέπτονται συχνά τουρίστες επειδή κατοικείται από κάποια πλάσματα που ονομάζονται Ξωτικά.

Στη συνέχεια του τρέιλερ, το νεαρό κορίτσι της οικογένειας τυχαίνει να βρει ένα παράξενα αξιολάτρευτο μωρό ξωτικό και αποφασίζει να το φέρει στο σπίτι.

Ωστόσο, αυτό που ξεκίνησε με καλές προθέσεις θα έχει καταστροφικές συνέπειες. Οι ενέργειές της θα προκαλέσουν την αντίδραση των Ξωτικών και θα αρχίσουν να επιτίθενται σε κάθε άνθρωπο της περιοχής.

Από την αρχή μέχρι το τέλος, το τρέιλερ συνοδεύεται από αυτό το ατμοσφαιρικό αλλά απόκοσμο τραγούδι που μοιάζει με μουσικό κουτί, το οποίο σε κάνει πάντα να πιστεύεις ότι κάτι κακό θα συμβεί.


Το καστ της σειράς

Η σειρά έξι επεισοδίων διαδραματίζεται στη Δανία και δημιουργήθηκε και γράφτηκε από τον Stefan Jaworski, με τον Roni Ezra ως σκηνοθέτη και την Elise H. Lund ως παραγωγό για τη Miso Film.

Το καστ της σειράς περιλαμβάνει τους Ann Eleonora Jørgensen, Rasmus Hammerich, Vivelill Søgaard Holm, Sonja Steen, Peder Thomas Pedersen, Lukas Løkken και Lila Nobel.


Πηγή: news247

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ