Πρωτάθλημα μαξιλαροπόλεμου μέσα σε ρινγκ [ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ]

Το παιδικό παιχνίδι βγήκε από το υπνοδωμάτιο και έγινε επαγγελματικό μαχητικό άθλημα στο οποίο λαμβάνουν μέρος πυγμάχοι και μαχητές ΜΜΑ.

Article featured image
Article featured image



Όσοι έπαιζαν ως παιδιά μαξιλαροπόλεμο δεν θα μπορούσαν να φανταστούν ποτέ ότι κάποια στιγμή θα μπορούσαν να θεωρούνται «αθλητές». Τώρα, διεξάγονται αγώνες αυτού του είδους και τον ερχόμενο Ιανουάριο θα φιλοξενηθεί στη Φλόριντα το Πρωτάθλημα Μαξιλαροπόλεμου (PFC).

Ο μαξιλαροπόλεμος λοιπόν έχει βγει από την κρεβατοκάμαρα και μπήκε στο ρινγκ. Ο Στιβ Γουίλιαμς, ο άνθρωπος με το όνειρο να μετατρέψει το παιδικό παιχνίδι σε επαγγελματικό μαχητικό άθλημα, λέει ότι το PFC προσφέρει όλο το δράμα της μάχης σώμα με σώμα, χωρίς την αιματοχυσία των μεικτών πολεμικών τεχνών ή της πυγμαχίας.



«Δεν κάθεσαι εκεί, γελάς και πετάνε φτερά. Είναι σοβαρό. Είναι σκληρές βολές με ειδικά μαξιλάρια», δήλωσε στο Reuters ο CEO του PFC.

Αν και οι περισσότεροι από τους μετέχοντες στους αγώνες του Ιανουαρίου κατά κύριο λόγο προέρχονται από το ΜΜΑ και την πυγμαχία, τα παιδιά δεν θα έχουν εφιάλτες μετά την παρακολούθηση των αγώνων.

«Η μόνη διαφορά ανάμεσα στους δικούς μας αγώνες και εκείνους του ΜΜΑ είναι ότι κανένας δεν τραυματίζεται», δήλωσε ο Γουίλιαμς. «Στους μαχητές δεν αρέσει να τραυματίζονται και πολλοί άνθρωποι δεν θέλουν να βλέπουν αίμα. Θέλουν να δουν καλό ανταγωνισμό, όχι βία», συμπλήρωσε.



Το γεγονός ότι τόσο πολλοί άνθρωποι μεγάλωσαν παίζοντας μαξιλαροπόλεμο με αδέλφια, φίλους και γονείς κάνει το άθλημα προσιτό, κάτι που ελπίζει ότι θα βοηθήσει να αξιοποιήσει για να αποκτήσει νέο κοινό.

«Μπορείτε να το λέτε εναλλακτικό άθλημα, αλλά πιστεύουμε ότι θα έχει απήχηση. Σκεφτείτε πώς η ανάμειξη κάντρι μουσικής και ραπ ένωσαν αυτά τα διαφορετικά κοινά. Αυτό κάνουμε και ελπίζουμε ότι θα προσελκύσει ένα διαφορετικό είδος θεατή», συμπλήρωσε.



Πηγή: Lifo

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ