Τα ρούχα της Ιωάννας μυρίζουν ακόμα βιτριόλι [ΒΙΝΤΕΟ]

Δείχνει τα ρούχα που φορούσε τη μέρα της επίθεσης και τα εγκαύματα στα χέρια της.

Article featured image
Article featured image



Μέρα με τη μέρα η ζωή της Ιωάννας Παλιοσπύρου έχει και περισσότερα αισιόδοξα μηνύματα για το μέλλον, έχοντας αφήσει πίσω της την επίθεση με βιτριόλι. Χαρακτηριστικό της αυτοπεποίθησης που έχει αποκτήσει η νεαρή γυναίκα, είναι η εξομολόγησή της για το πώς έφτασε στο σημείο να βγάλει την πρώτη της φωτογραφία χωρίς να φοράει τη μάσκα της και να τη στείλει μάλιστα στη γιατρό της.

«Σηκώθηκα ένα πρωί, έκανα το μπάνιο μου και δεν ξέρω ήμουν σε πολύ καλή διάθεση και τράβηξα μια φωτογραφία στο φως της ημέρας χωρίς μάσκα και την στείλαμε στη γιατρό μου. Της έγραψα πως νιώθω πολύ όμορφη και πόσο πολύ σε ευχαριστώ και μου απάντησε θα βελτιωθεί ακόμα περισσότερο, θα νιώσεις πιο όμορφη και θα καταλάβεις στο τέλος ότι αυτό είναι το λιγότερο σημαντικό στους ανθρώπους» είπε μιλώντας σε ελληνική εκπομπή, για την συγκινητική συνομιλία που είχε με την γιατρό της.



Όπως είπε στη Σίσσυ Χρηστίδου μόλις έμαθε ποια ήταν η δράστις άλλαξε η ψυχολογία της, γιατί πήρε κάποιες απαντήσεις και αποφάσισε να επικεντρωθεί στην υγεία της και στο πώς θα βγει από το νοσοκομείο. «Το εισπράττω από τον κόσμο τώρα που κυκλοφορώ πιο άνετα με τη μάσκα. Με πλησιάζει ο κόσμος, είναι πολύ συγκινητικό. Κάθε φορά με εκπλήσσει, δεν το συνηθίζεις» πρόσθεσε μιλώντας για την ανταπόκριση του κόσμου στο διαφορετικό.



Τα ρούχα της επίθεσης με το βιτριόλι

Ιδιαίτερη στιγμή της συνέντευξης ήταν όταν η Ιωάννα Παλιοσπύρου, έδειξε τα ρούχα τα οποία φορούσε την ημέρα της επίθεσης. Σοκαρισμένη ήταν η Σίσσυ Χρηστίδου από την έντονη μυρωδιά που έχουν ακόμα. Όπως αποκάλυψε τα κράτησε, μήπως χρειαστεί να τα χρησιμοποιήσει στη δικαστική διαδικασία, αλλά πλέον δεν είναι σίγουρη αν θέλει να τα έχει στο σπίτι. Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έδειξε τα εγκαύματα στα χέρια της και πώς έχει μείνει σημάδι από το ρολόι που φορούσε.

rouxa_paliospirou_city.jpg



paliospyroy_rouxa_city.jpg



Πηγή: Reader.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ