Αυτός ο Γάλλος αυτοαποκαλείται Black Alien και θέλει να ομοιάσει σε (μαύρο) εξωγήινο

Πρόσφατα έκοψε μερικά από τα δάχτυλά του ενώ προηγήθηκαν η διχοτόμηση της γλώσσας του, το κόψιμο της μύτης του και άλλες σοκαριστικές επεμβάσεις... προκειμένου να επιτύχει τον στόχο του.

Article featured image
Article featured image

Σοκάρουν οι επιλογές ενός Γάλλου που έχει βάλει σκοπό της ζωής του να μεταμορφωθεί από την κορυφή ως τα νύχια σε… μαύρο εξωγήινο, καταγράφοντας μάλιστα την αλλαγή του στα social media.



Ο Anthony Loffredo ή Black Alien Project όπως είναι γνωστός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πλέον δε μοιάζει και πολύ με άνθρωπο καθώς έχει προχωρήσει ακόμη και σε αυτοακρωτηριασμούς προκειμένου να μεταμορφωθεί σε Άλιεν.

Έχει κάνει τατουάζ σε όλο του το κορμί, το οποίο είναι πλέον μαύρο, έχει διχοτομήσει και βάψει πράσινη τη γλώσσα του, έχει βάλει εμφυτεύματα στο κεφάλι του, έχει κόψει τη μύτη του και πλέον είναι σε διαδικασία να κόψει και τα χείλη του. Επιπλέον, έχει τροχίσει τα δόντια του, προκειμένου να γίνει ακόμα πιο τρομακτικός.

blackalien_prinkmeta_city.jpg



Και πάλι όμως δεν ήταν ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα. Έτσι αποφάσισε να κάνει μία ακόμα επέμβαση. Ταξίδεψε στο Μεξικό για να αφαιρέσει δύο δάχτυλα από το αριστερό του χέρι.

Στη συνέχεια ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram, με τη νέα του εμφάνιση που δείχνει να την απολαμβάνει, αφού πλέον δεν θυμίζει σε τίποτα άνθρωπο.



Όλες οι παραπάνω επεμβάσεις πάντως, έχουν το τίμημά τους, αφού σε ένα βίντεο είχε εξηγήσει ότι δυσκολευόταν να μιλήσει μετά την αφαίρεση του άνω χείλους του. Κάτι τέτοιο όμως δεν φάνηκε να τον πτοεί μπροστά στην ολοκλήρωση του στόχου του.

Ο ίδιος, σε μια προσπάθεια να εξηγήσει για ποιο λόγο, έκανε αυτές τις επιλογές, είχε πει: «Από πολύ μικρός ήμουν παθιασμένος με τις μεταλλάξεις και τις μεταμορφώσεις του ανθρώπινου σώματος. Μου ήρθε μια αναλαμπή όταν δούλευα ως σεκιούριτι. Κατάλαβα ότι δεν ζούσα τη ζωή μου όπως ήθελα. Στα 24 σταμάτησα τα πάντα και έφυγα για την Αυστραλία. Μου αρέσει ο ρόλος ενός τρομακτικού χαρακτήρα».



Πηγή: in.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ