Το εμβληματικό «διαμέρισμα» της Κάρι Μπράντσο ενοικιάζεται στην Airbnb [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Με κόστος μόλις 23 δολάρια τη βραδιά!

Article featured image
Article featured image

Η Κάρι Μπράντσο προσφέρει στους απανταχού λάτρεις του Sex and the City, σε συνεργασία με την Airbnb, την ευκαιρία να μείνουν σε μια αναδημιουργία του εμβληματικού διαμερίσματος του χαρακτήρα της δημοφιλούς σειράς.

Sex and the City Airbnb 02 - Desk Lounge - Credit Kate Glicksberg.jpg
ΦΩΤΟ: Kate Glicksberg



Συγκεκριμένα, από τις 8 Νοεμβρίου, το μεσημέρι, οι θαυμαστές του Sex and the City θα μπορούν να κάνουν κράτηση για μια διανυκτέρευση στο «Carrie’s Αpartment», ένα αντίγραφο του διαμερίσματος που έζησε η Κάρι Μπράντσο, που δημιουργήθηκε από την Airbnb και τη Warner Bros στη Νέα Υόρκη.


Η ηθοποιός συνεργάζεται με την εταιρεία έχοντας ως σκοπό να φιλοξενηθούν έως και δύο άτομα για δύο διαφορετικές διανυκτερεύσεις στο σπίτι της Κάρι Μπράντσο. Πρόκειται για δύο ξεχωριστές διανυκτερεύσεις στις 8-9 και στις 12-13 Νοεμβρίου. Είναι, μάλιστα, η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο με τους καλεσμένους να έχουν πρόσβαση ακόμα και στην ντουλάπα του σπιτιού! Με κόστος μόλις 23 δολάρια τη βραδιά (λόγω των 23 χρόνων από την πρεμιέρα της σειράς) δείχνει να είναι η προσφορά της χρονιάς.

Είναι ένας τρόπος αναβίωσης της σειράς, φυσικά, και το διαμέρισμα σχεδιάστηκε για να γιορτάσει το ντεμπούτο του πολυαναμενόμενου σίκουελ «And Just Like That…», κεντρικό θέμα του οποίου είναι η εξέλιξη της γυναικείας παρέας του Sex and the City όντας πλέον στη δεκαετία των 50. Η πρεμιέρα αναμένεται τον Δεκέμβριο.

Sex and the City Airbnb 05 - Bedroom - Credit Kate Glicksberg.jpg
ΦΩΤΟ: Kate Glicksberg



Η πραγματική διασκέδαση, φυσικά, είναι η διακόσμηση του σπιτιού: το ασύρματο τηλέφωνο δίπλα στο κρεβάτι, μερικά αναγνωρίσιμα μπιζού στην ντουλάπα, μια συγκεκριμένη δερμάτινη καρέκλα, μια στοίβα από σημειώσεις Post-It δίπλα στο γραφείο της Κάρι και άλλα. «Ένιωθα σαν να είχα μεταφερθεί 23 χρόνια πίσω», λέει η Πάρκερ για την επίσκεψή της στο διαμέρισμα, σε συνέντευξη στο Vanity Fair.

Σημείωσε, επίσης, ότι τους (υπερ)τυχερούς επισκέπτες θα καλωσορίσει η ίδια η πρωταγωνίστρια με virtual τρόπο, ενώ θα μπορούν να ντυθούν με τα εμβληματικά ρούχα της Κάρι για φωτογράφιση, να γράψουν, να φάνε brunch στο Chelsea και φυσικά να πιουν άφθονα Cosmopolitan.

Sex and the City Airbnb 10 - Necklace Phone - Credit Kate Glicksberg.jpg
ΦΩΤΟ: Kate Glicksberg



Η τελευταία φορά που είδαμε όλοι το διαμέρισμα της Κάρι στην οθόνη, φυσικά, ήταν η δεύτερη ταινία, στην οποία η Κάρι ζει με τον Big σε άλλο σπίτι αλλά εξακολουθεί να επισκέπτεται το παλιό της διαμέρισμα για να γράψει και να πάρει λίγο «αέρα» από τον έγγαμο βίο.

Sex and the City Airbnb 11 - Closet - Credit Kate Glicksberg.jpg
ΦΩΤΟ: Kate Glicksberg



Όταν ρωτήθηκε ποιος πιστεύει ότι είναι ο λόγος για τη διατήρηση της δύναμης του διαμερίσματος στη συλλογική μας φαντασία, η Πάρκερ σκέφτηκε πώς το ίδιο το διαμέρισμα είναι στην πραγματικότητα αρκετά ρεαλιστικό ως προς το μέγεθος του. «Το μέγεθος, τα στρώματα της μπογιάς, οι τηλεφωνικές γραμμές στους τοίχους, το καλοριφέρ - αποτελούν μια ρεαλιστική απεικόνιση ενός διαμερίσματος στη Νέα Υόρκη», λέει. «Υπάρχει μια αναμφισβήτητη γοητεία σε τέτοια διαμερίσματα».

Sex and the City Airbnb 13 - Computer - Credit Kate Glicksberg.jpg
ΦΩΤΟ: Kate Glicksberg



Sex and the City Airbnb 08 - Lounge - Credit Kate Glicksberg.jpg
ΦΩΤΟ: Kate Glicksberg



Sex and the City Airbnb 09 - Rotary Phone - Credit Kate Glicksberg.jpg
ΦΩΤΟ: Kate Glicksberg



Sex and the City Airbnb 06 - Closet - Credit Kate Glicksberg.jpg
ΦΩΤΟ: Kate Glicksberg



Αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες, οι πολύ, πολύ τυχεροί επισκέπτες θα ζήσουν την απόλυτη Sex and the City εμπειρία!



Με πληροφορίες από Huffpost και Lifo.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ