Γυναίκα χτυπά με μένος ένα άλογο γιατί δυστυχώς μπορεί [ΒΙΝΤΕΟ]

Ένα πραγματικά θλιβερό θέαμα.

Article featured image
Article featured image


Η Βασιλική Εταιρεία για την Πρόληψη της Σκληρότητας στα Ζώα (RSPCA) ερευνά βίντεο, όπου φαίνεται μια γυναίκα να κλωτσά και να χτυπά ένα άλογο. Το βίντεο κοινοποιήθηκε από την ομάδα κατά του κυνηγιού, «Hertfordshire Hunt Saboteurs» και μετρά περισσότερα από δύο εκατομμύρια προβολές.

Η ομάδα ισχυρίστηκε ότι το βίντεο, που τραβήχτηκε το απόγευμα του Σαββάτου, σε δρόμο του Leicestershire, δείχνει μέλη του αθλητικού ομίλου «Cottesmore Hunt», που δήλωσε ωστόσο με τη σειρά του ότι «αποδοκιμάζει έντονα κάθε τέτοια ενέργεια».

«Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι παίρνουμε ένα θέμα όπως αυτό πολύ σοβαρά και θα το αντιμετωπίσουμε με τον κατάλληλο τρόπο», πρόσθεσε εκπρόσωπος.



Το βίντεο, που δημοσιεύτηκε το πρωί της Κυριακής, έχει προκαλέσει σάλο στα social media, προκαλώντας την οργή και πολλών διάσημων, ανάμεσά τους οι Judy Murray, Russell Tovey και John Bishop, οι οποίοι το χαρακτήρισαν «ασυγχώρητο».

«Δεν υπάρχει καμία απολύτως δικαιολογία για αυτήν τη συμπεριφορά. Έχω άλογα όλη μου τη ζωή, αυτό δεν είναι ποτέ αποδεκτό», σχολίασε χρήστης του Twitter.

«Πραγματικά συγκλονιστικό, είμαι ιδιοκτήτρια αλόγων και μου προκαλεί απέχθεια το συγκεκριμένο βίντεο. Πώς να χτίσεις εμπιστοσύνη με το άλογό σου αν του συμπεριφέρεσαι έτσι;», σημείωσε μια γυναίκα.



Η αστυνομία του Leicestershire πρόσθεσε ότι είχε γνώση για το βίντεο και πρoσέφερε τη βοήθειά της στο RSPCA, που χαρακτήρισε το βίντεο «πραγματικά θλιβερό».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ