Μια σερβιτόρα έγινε viral στο TikTok για όλους τους σωστούς λόγους

Όταν βλέπεις τέτοιες συμπεριφορές, οφείλεις να μην το βουλώνεις.

Article featured image
Article featured image


Η Σόντρα Άλμπερτ είναι σερβιτόρα στο Λονγκ Άιλαντ της Νέας Υόρκης και αποθεώθηκε από το ίντερνετ όταν αναρτήθηκαν βίντεο στο TikTok που την δείχνουν να φωνάζει σε έναν πελάτη επειδή τον είδε να φλερτάρει με ανήλικα κορίτσια και να χρησιμοποιεί ομοφοβικό λεξιλόγιο.


Το βίντεο δημοσιεύτηκε σε δύο μέρη

@louiscozz

She did what every server has ever wanted to do to a rude ass customer ##serverlife ##serverproblems ##restaurant ##fyp ##SimsSelves ##MacysGiftTok

♬ original sound - Louiscozz



«Προστατέψτε αυτήν τη σερβιτόρα!», είναι το σχόλιο που αντικατοπτρίζει τα συναισθήματά πολλών ανθρώπων για τη στάση της απέναντι στον αγενή και ομοφοβικό πελάτη. Η σερβιτόρα στο εστιατόριο Massapequa, τον έβαλε στη θέση του, με τους υπόλοιπους θαμώνες να την χειροκροτούν.

«Ειλικρινά, κανείς δεν θέλει να σε σερβίρει. Μπορείς να φύγεις; Πήρες έναν καφέ, τι άλλο θέλεις;» του λέει στην αρχή του βίντεο, το οποίο έχει τραβήξει η παρέα από το διπλανό τραπέζι.

«Δεν θα με αποκαλείς πο****α, δεν θα κάθεσαι κοντά στη γυναίκα του αφεντικού μου, δεν θα αποκαλείς τους ανθρώπους λεσβίες και σίγουρα δεν θα κοιτάς τα ανήλικα κορίτσια».



Ο άνδρας κάπου εκεί απάντησε πως δεν κοιτούσε ανήλικα κορίτσια, αλλά οι γύρω του συμφώνησαν με τη σερβιτόρα την οποία άρχισαν να επικροτούν.

«Είσαι παιδόφιλος και φρικιό και σου αξίζει να σε κλείνουν στο Bellvue», του είπε στη συνέχεια αυτή, με το Bellvue να είναι αγροτικό σωφρονιστικό κατάστημα.

Η Σόντρα αργότερα έστειλε μήνυμα σε ένα από τα άτομα που κάθονταν στο τραπέζι που την έβγαλαν βίντεο λέγοντας πως η ηχηρή υποστήριξη των πράξεών της από τα Social Media της έδωσε πάρα πολλή αυτοπεποίθηση.

Μερικά από τα σχόλια υποστήριξης έλεγαν : «Σόντρα η βασίλισσα», «Δεν φοράνε όλοι οι ήρωες κάπες, αλλά πολλοί από αυτούς φοράνε ποδιές».


Με πληροφορίες από Gazzetta.gr, DailyMail

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ