Έβρεξε και η Λεμεσός «βυθίστηκε» και πάλι

Βίντεο αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

Article featured image
Article featured image


Οι εικόνες από τους δρόμους στη Λεμεσό μετά τις έντονες βροχοπτώσεις της Τρίτης (14/12) δεν μας προκαλούν έκπληξη. Το εν λόγω σκηνικό επαναλαμβάνεται σχεδόν με μαθηματική ακρίβεια κάθε φορά που θα υπάρξει έντονη βροχόπτωση με αποτέλεσμα δρόμοι να μετατρέπονται σε ποτάμια και περιοχές να εγκλωβίζονται από τόνους νερού.

Όπως θα δείτε και στα κάτωθι βίντεο, από τις έντονες βροχοπτώσεις δρόμοι στη Λεμεσό άλλαξαν στάτους και «αναβαθμίστηκαν» σε λίμνες.



Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο

Κλειστή είναι η δεξιά λωρίδα του αυτοκινητοδρόμου Λευκωσίας-Λεμεσού, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, σε σημείο λίγο πριν την περιοχή αερογέφυρα προς Μονή, λόγω τροχαίας σύγκρουσης που σημειώθηκε μεταξύ δύο οχημάτων, γύρω στις 1.00 το μεσημέρι το Τρίτης. Από την τροχαία σύγκρουση δεν έχει τραυματιστεί οποιοδήποτε πρόσωπο, ωστόσο τα δύο οχήματα έχουν ακινητοποιηθεί στη δεξιά λωρίδα του δρόμου. Στο σημείο της σύγκρουσης βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις.

Σε διάφορα σημεία στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, παρατηρείται ροή και συσσώρευση νερού λόγω των έντονων βροχών που σημειώνονται αυτή την ώρα, με αποτέλεσμα το οδόστρωμα να είναι ολισθηρό. Ιδιαίτερα έντονη βροχόπτωση παρατηρείται στην περιοχή Μονής, όπου το οδόστρωμα στον αυτοκινητόδρομο είναι επικίνδυνα ολισθηρό.

Στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Κοκκινοτριμιθιάς επίσης παρατηρείται ροή και συσσώρευση νερού σε διάφορα σημεία λόγω της έντονης βροχόπτωσης.

Προτρέπονται οι διερχόμενοι οδηγοί να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να έχουν αναμμένα τα φώτα πορείας των οχημάτων τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ