«Έκανα την πράξη αυτή υπό την επήρεια κακής συγκυρίας»

Οι πρώτες δηλώσεις του Στάθη Παναγιωτόπουλου μετά την καταγγελία εις βάρος του για διακίνηση εκδικητικού πορνό.

Article featured image
Article featured image


Την πρώτη του απάντηση μετά την καταγγελία για revenge porn που έγινε εις βάρος του, έδωσε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος με δήλωσή του που προβλήθηκε σε ελληνική εκπομπή το πρωί της Τρίτης (14/12).

Η καταγγελία που έγινε από κοπέλα η οποία υπήρξε πρώην σύντροφός του, αναφέρει ότι ο γνωστός παρουσιαστής ανάρτησε βίντεο και φωτογραφίες της σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου, χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Στη δήλωσή του, ο παρουσιαστής και πρώην μέλος των «Ράδιο Αρβύλα» παραδέχτηκε την πράξη του και ζήτησε δημόσια συγγνώμη. Παράλληλα, ανέφερε πως αισθάνεται μετανιωμένος, ενώ απολογήθηκε και στους συνεργάτες του στην εκπομπή. Ο ίδιος επιβεβαιώνει την αποχώρησή του από την εκπομπή και αναφέρει πως ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του δεν γνώριζαν.

Στο απολογητικό του σημείωμα, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος επικαλείται «κακή συγκυρία» και χαρακτηρίζει την πράξη του «απερισκεψία», ωστόσο η δράση του ήταν διαρκής, όπως φαίνεται και από τις παρόμοιες αποκαλύψεις που ήρθαν στο φως.

Επίσης, δηλώνει πως «επανόρθωσε εμπράκτως» όσον αφορά την πράξη του προς την κοπέλα, αν και η ίδια στην καταγγελία της αναφέρει πως το πορνογραφικό υλικό που δημοσίευσε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν έχει «κατέβει» και υπάρχει μέχρι και σήμερα.



Η απάντηση του Στάθη Παναγιωτόπουλου:

«Με αφορμή καταγγελία που έφτασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για εμένα, αισθάνομαι την ανάγκη να γράψω τα εξής:

Έκανα μια απαράδεκτη πράξη, εις βάρος ενός ανθρώπου που δεν με είχε βλάψει. Έκανα την πράξη αυτή υπό την επήρεια κακής συγκυρίας στη ζωή μου, χωρίς καμία πρόθεση να βλάψω, να προσβάλω ή να ζημιώσω κανέναν. Ήταν μια τεράστια απερισκεψία, η χειρότερη που έχω κάνει ποτέ και αντιμετωπίζω τις συνέπειες. Το μετάνιωσα πικρά και ειλικρινά, μάλιστα δεν περνάει ούτε μια μέρα έως και σήμερα που να μην το μετανιώνω. Ζήτησα συγγνώμη από το εν λόγω πρόσωπο και επανόρθωσα εμπράκτως χωρίς να θεωρώ ότι η μεταμέλειά μου εκμηδενίζει την απαξία της πράξης μου. Τώρα ζητώ συγγνώμη και δημοσίως.

Επίσης, ζητώ συγγνώμη από τους φίλους-συναδέλφους μου στην εκπομπή που συμπαρουσιάζω, οι οποίοι δεν είχαν ιδέα για το ατόπημά μου αυτό, και τους έφερα σε πολύ δύσκολη θέση. Στο εξής απέχω από την εκπομπή θέλοντας να τους απαλλάξω από αυτή τη δύσκολη θέση. Μεταμελήθηκα ειλικρινά, και δεν μπορώ παρά να ζητήσω για άλλη μια φορά συγγνώμη από τα βάθη της καρδιάς μου από το πρόσωπο που προσέβαλα».


Με πληροφορίες από News247

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ