Και τρίτη καταγγελία εναντίον του Στάθη Παναγιωτόπουλου

«Ήμουν 15 χρονών. Το ήξερε. Με αυτήν την ευκολία με παρενόχλησε, χωρίς δεύτερη σκέψη».

Article featured image
Article featured image

Μετά τα όσα βλέπουν από χθες το φως της δημοσιότητας σχετικά με τον παρουσιαστή Στάθη Παναγιωτόπουλου, μία νέα, τρίτη κατά σειρά καταγγελία εναντίον του έρχεται στην επιφάνεια. Υπενθυμίζουμε ότι μετά τις χθεσινές καταγγελίες και την απομάκρυνσή του από την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα», ο ίδιος παραδέχθηκε την κατάπτυστη πράξη.

Νωρίτερα σήμερα η τραγουδίστρια Chrysa T. (Chrysa Demigod) του συγκροτήματος OCEANDVST, φωτογράφισε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο για την απρεπή και χυδαία προσέγγισή του ενώ εκείνη ήταν ανήλικη.Πριν από μερικές ώρες, ακολούθησε μια επώνυμη καταγγελία από μια γυναίκα η οποία την περίοδο του καταγγελθέντος περιστατικού ήταν 15 ετών.

Αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή της στο Facebook πως «2010. Κοιμάμαι και ξυπνάω με ραδιόφωνο και συγκεκριμένα imagine. Παίρνω τηλέφωνο μια μέρα σαν 15χρονη ακροάτρια στην εκπομπή του Στάθη Παναγιωτόπουλου για να ζητήσω ένα τραγούδι και να πω δυο κουβέντες με τον παραγωγό που άκουγα σαν έφηβη.

»Μου λέει ο παραγωγός εκτός αέρα πού είναι ο σταθμός για να πάμε με την παρέα μου να δούμε πώς γίνεται η εκπομπή στο ραδιόφωνο.

»Ο Στάθης είχε εκπομπή 13:00-15:00 και οι υπόλοιποι της αρβύλας 15:00-17:00. Προκειμένου να τους δούμε όλους πήγαμε γύρω στις 14:30. Καθώς ήμασταν μες στο στούντιο για την εκπομπή με την παρέα μου μού λέει ο Στάθης "θα φύγω, έλα να με χαιρετήσεις".

»Μια και μου έκανε το "ορίστε" να πάμε στο σταθμό να δούμε τους ανθρώπους που ακούγαμε στο ραδιόφωνο, ήταν φυσικό να τον χαιρετήσω και να του πω ευχαριστώ.

»Κλείσαμε την πόρτα στον όροφο και κατεβήκαμε τα σκαλιά για να φύγει. Του λέω καλό μεσημέρι. Μου λέει "φιλί;".

»Τον φιλάω στο μάγουλο φιλικά και του λέω ξανά "καλό μεσημέρι". Μου λέει "δεν εννοούσα αυτό, φιλί;" Του λέω "δεν ξέρω τι εννοείς, καλό μεσημέρι" και γυρνάω να ανέβω τις σκάλες και να πάω πάνω στο στούντιο που είναι οι φίλοι μου. Μου δίνει μια στον κώλο και μου λέει "δεν πειράζει".

»Ήμουν 15 χρονών. Το ήξερε. Με αυτή την ευκολία με παρενόχλησε, χωρίς δεύτερη σκέψη. Γιατί δεν θα μιλούσα. Και όντως δεν μίλησα, το είπα σαν μυστικό λες και έφερα την ευθύνη του, σε δυο φίλες μου. Σήμερα καμία μόνη».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ