Γιατί ο Covid-19 είναι ανύπαρκτος στη 2η σεζόν του «Emily in Paris»;

Η «Έμιλι» εξηγεί.

Article featured image
Article featured image


Η 2η σεζόν της επιτυχημένης ρομαντικής κωμωδίας του Netflix κάνει πρεμιέρα στις 22 Δεκεμβρίου, ωστόσο οι θεατές δεν πρέπει να περιμένουν να δουν καμία αναφορά στον COVID-19. Η σειρά είναι σαν να γυρίστηκε σε ένα Παρίσι που... δεν έχει πανδημία.

Η πρωταγωνίστρια Λίλι Κόλινς εξήγησε τον λόγο πίσω από την απόφαση των παραγωγών του «Emily in Paris» να μην εμβαθύνουν στην πανδημία.

«Η 1η σεζόν μάς έδωσε μια αίσθηση απόδρασης όταν κυκλοφόρησε και νιώσαμε πως ήταν κάτι που έπρεπε να συνεχιστεί, γιατί έφερνε την αίσθηση φυγής (από την πανδημία) και χαράς σε μια περίοδο που πραγματικά το είχαμε ανάγκη» είπε η πρωταγωνίστρια Λίλι Κόλινς στην πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο West Hollywood Edition.

Η Λίλι Κόλινς εξήγησε στη συνέχεια ότι τα γυρίσματα κατά τη διάρκεια της πανδημίας είχαν φυσικά και κάποιες προκλήσεις. Η ομάδα «γύριζε μια σειρά σε μια πόλη που είναι πυκνοκατοικημένη, όπου οι άνθρωποι φορούν μάσκες, όμως εμείς γυρίζουμε σε έναν κόσμο που δεν υπάρχει COVID - οπότε έπρεπε να βεβαιωθούμε ότι όταν κάναμε γυρίσματα οι μάσκες έβγαιναν και όταν σταματήσουμε το γύρισμα να ξαναμπαίνουν», είπε. «Υπήρξαν μερικές φορές που άρχιζε το γύρισμα και έλεγα: "Περιμένετε, το 50% των ανθρώπων στη σκηνή φορούν ακόμη μάσκες"» πρόσθεσε η Κόλινς.

Με πληροφορίες από iefimerida

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ