Το viral TikTok των Jonas Brothers και του Joe Biden

Έχει συγκεντρώσει εκατομμύρια like, αλλά στο Twitter κάποιοι το κοροϊδεύουν.

Article featured image
Article featured image


Όταν δημιουργήθηκε το συγκρότημα των Jonas Brothers το 2005, ξέσπασε παγκόσμιο ντελίριο με τους fans τους να ανυπομονούν κάθε φορά που τα λατρεμένα αδέρφια κυκλοφορούσαν κάποιο τραγούδι ή προγραμμάτιζαν μία συναυλία.

Ο Nick, o Joe κι ο Kevin έχουν καταφέρει να κάνουν μια από τις πιο επιτυχημένες επανενώσεις στη μουσική βιομηχανία.

Το γνωστό μουσικό συγκρότημα και ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτείων Joe Biden ένωσαν τις δυνάμεις τους στο TikTok, στο πλαίσιο της εκστρατείας που γίνεται για τον εμβολιασμό κατά της Covid-19, εκπλήσσοντας τους θαυμαστές τους.

Κάπως έτσι ξεκινά το χιουμοριστικό βίντεο που δημιούργησαν οι Jonas Brothers και που μετρά πάνω από 65.000 views.

«Έχεις εμβολιαστεί;», «Ναι, κύριε»…

Στη συνέχεια του βίντεο, ο Nick ρωτά: «Ποιος είναι ο Πρόεδρος, φίλε; Ποιος είναι ο Πρόεδρος;» με τον Joe να απαντά: «Byron» και ο Kevin να επαναλαμβάνει «Byron» σε μια προσπάθεια να προφέρουν σωστά το όνομα του Joe Biden.

Τα αδέλφια τελειώνουν το βίντεο με τον Joe να ρωτά «Τι θέλεις να πεις στον Joe Biden τώρα;» με τον Kevin και τον Nick να δίνουν την επική απάντηση: «Τι γίνεται, μωρό μου; Βγάλε με έξω για δείπνο».

Και αφού το βίντεο έχει ολοκληρωθεί, βλέπεις τον Kevin να ρωτά: «Το’ χουμε;» και στην άλλη άκρη, με το smartphone στα χέρια να εμφανίζεται ο Joe Biden που έβγαζε το βίντεο να λέει: «Ναι, το’ χουμε»!Οι αντιδράσεις στο Twitter για το βίντεο των Jonas και Joe Biden

Το βίντεο του TikTok που κάνει το γύρο του κόσμου έχει συγκεντρώσει χιλιάδες likes. Στο Twitter, το συγκεκριμένο βίντεο δεν έχει συγκεντρώσει τα καλύτερα σχόλια, με τους περισσότερους χρήστες να κατακρίνουν την προσπάθεια και να φτιάχνουν κωμικά βιντεάκια.Με πληροφορίες από Πρώτο Θέμα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ