Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του πολυαναμενόμενου reunion του Χάρι Πότερ

Τα πρώτα πλάνα από το Hogwarts φέρνουν συγκινητικές αναμνήσεις από το παρελθόν.

Article featured image
Article featured image


Τα πρώτα πλάνα από το σπέσιαλ επεισόδιο του reunion επιβεβαιώνει ότι ο μαγικός κόσμος του Χάρι Πότερ παραμένει συναρπαστικός όσο και πριν από δύο δεκαετίες.

Το πρώτο επίσημο τρέιλερ δόθηκε στη δημοσιότητα και ο Ντάνιελ Ράντκλιφ, ο Ρούπερτ Γκριντ και η Έμα Γουάτσον, οι οποίοι ενσάρκωσαν τον Χάρι, τον Ρον και την Ερμιόνη, τους μυθιστορηματικούς ήρωες της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, θυμούνται σκηνές και στιγμές και γιορτάζουν μαζί με άλλους διάσημους ηθοποιούς που υποδύθηκαν αγαπημένους ρόλους την επέτειο των 20 χρόνων από την προβολή της πρώτης από τις συνολικά οκτώ ταινίες, «Ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος» (2001).Το τρέιλερ δείχνει τους πρωταγωνιστές να επιστρέφουν σε κλασικές τοποθεσίες, όπως η περίφημη Πλατφόρμα 9 3/4 και η Μεγάλη Αίθουσα του Χόγκουαρτς, όπου φαίνεται ότι έχει οργανωθεί ένα μεγάλο πάρτι για όλους.

Μεταξύ των σταρ που αποκαλύπτει το τρέιλερ είναι επίσης η Έλενα Μπόναμ Κάρτερ, ο Ρέιφ Φάινς, ο Γκάρι Όλντμαν και ο Τομ Φέλτον.Ο Ράντκλιφ ακούγεται να λέει στο τρέιλερ: «Αυτό που με τρόμαξε περισσότερο ήταν το υπονοούμενο ότι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μας είχε ήδη συμβεί. Και υπάρχει κάτι τόσο χαρούμενο βλέποντας τους πάντες και νιώθοντας ότι “δεν ήταν όμως”». Και αργότερα προσθέτει: «Δεν θα ήμουν αυτός που είμαι χωρίς πολλούς από τους ανθρώπους που βρίσκονται εδώ».

«Αισθάνομαι ότι δεν έχει περάσει χρόνος και έχει περάσει πολύς χρόνος», λέει από την πλευρά της η Γουάτσον, ενώ το βίντεο κλείνει με τον Ρούπερτ Γκριντ να λέει: «Είναι ένας ισχυρός δεσμός που θα υπάρχει για πάντα. Είμαστε οικογένεια, θα είμαστε πάντα ο ένας μέρος της ζωής του άλλου».

Το πολυαναμενόμενο αφιέρωμα με τίτλο «Return To Hogwarts», θα μεταδοθεί από το Sky και την πλατφόρμα streaming NOW την 1η Ιανουαρίου 2022.


Πηγή: huffpost.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ